fredag 12 februari 2010

Behöver något att reta mig på

.
Nu kan jag ta kväll... Har handlat maten för de kommande dagarna, tvättat undan så det är tomt i tvättkorgen... Den fylls dock snart på igen. *suckar uppgivet* Samt att vi har påbörjat operation städning. Fortsätter med det i morgon då orken just nu tryter.
.
Har fått MÅNGA några kommentarer på mitt jobb över mitt "sågande" av melodifestivalen... "strunta i att titta om Du inte tycker det är kul"... MEN JÖSSES... jag tycker det är skitkul att ha något att reta mig på. *flinar nöjt* Tänk om jag skulle gå omkring med ett ständigt "status qou", HUR KUL SKULLE JAG VARA DÅ... *himlar med ögonen och snurrar ett varv på snurrstolen*. Tror jag är som bäst när jag retar mig på något. *skrattar* Därför kommer jag återkomma med melodifestivalen del 2.
.

.
Det har hänt lite i huset i veckan... Äntligen har jag fått "rumpan ur hissen" och satt upp gardiner i matsalen. Vi har i ett års tid levt i ett EKO när vi ätit. Ett hårt ljud utan dämpning, men nu är det åtgärdat tack vare hängande tyg framför fönstret. *NÖJD*
.

.

.

.

.

.
Bönan är fortfarande kvar hos oss och just nu ligger hon och Snyggingen i sina bäddar i hallen och sover. Fredagslugnet har infunnit sig. T, fnular runt och plockar och sonen är på träning.
.
.
Själv funderar jag på... samt VET att jag kommer verkställa en kopp te och nybakt bröd med MASSOR av smör och ost på.
.
Må gott go´vänner... Det gör jag.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...