söndag 14 februari 2010

Melodifestival omgång 2 och sommarvärme mot garagedörren

.
*Svuschar in och tar över tangentbordet* Så där ja... MÄTT och nöjd. Vilken UNDERBAR dag, med massor av sol och jag har haft tvätten ute på tork. Mot garagedörren (den förskräckligt JÄTTEBLÅ) var det på gränsen till sommarvärme. *nöjd* Det var näääääääästan att tvätten var vikbar när solen gått runt hörnet. Lite fukt kvar i kanterna på handdukarna.
.
Så var det juh det här med MELODIFESTIVALEN omgång 2 i ordningen. Måste säga att jag tycker det var liiiiiiiiiiiiite *visar en millimeter mellan tummen och pekfingret* bättre än förra veckan.
Vad gäller Måns klädsel verkar det som om NÅGON HAR LÄST vad jag skrev. *flinar stöddigt* Lite bättre var det allt... men det var det lilla det.
Christine - HALLÅ... Hade kvinnan solat/bränt benen eller HADE HON RÖDA NYLONSTRUPMPOR?!?! Å så var det juh det där med, KORT KLÄNNING och HÖGA klackar... då kan man inte stå bredbent som Seb Macahan när man samtidigt är filmad i grodperspektiv. *skakar på huvudet* Ser INTE bra ut.
.
Om jag sedan ska gå över till om det var rätt låt som vann denna gång... JAHAPP det var de. "Manboy" är en himla trallvänlig låt och jag har kommit på mig själv att nynna på den då och då. Men den andra låten som gick till globen, den som Andreas Johnson framförde. MESIGT är det rätta ordet för den. *Fogsvansen far som en stråke mellan mig och tangentbordet* Den har INGET i globen att göra. *sågar så spånen flyger* Å en annan sak... Kan någon säga till grabben att KLIPPA en FRISYR. *puffar på det egna elvispkammade röda lockarna*
Nu väntar jag med spänning på omgång nummer 3.
.

.

.
Idag har det varit ännu en söndag med strålande väder och vovvarna fick en lång härlig promenad med långlina och långkoppel. Vi hörde en hackspett över våra huvuden och Snyggingen "mullrade" lite i strupen när den bankade igång. *LER*
.
.
I vår stad får vi inte ha hundar löst i närheten av bebyggelse och enligt polisen kostar det 1600:- om man har det och blir upptäckt. Det är jag för snål för samt att INGEN ska behöva möta min vovve och den inte har koppel på sig.
Igår kväll var T ute och rastade vovvarna i ett område där husen står JÄTTETÄTT. Där mötte han två löst springande vovvar av modell schäfer som kom i full karriär mot honom och vovvarna. En kvinna fick in den ena men inte den andra, som for runt och gläfste. T som är en vänlig och sansad samt lugn person blev SKITFÖRBANNAD och sade till kvinnan att "Du måste ha Dina hundar kopplade", var på kvinnan svarade "Men det är juh bara valpar". Nu blev T vassare i rösten och sade en gång till... "Du måste ha Dina hundar kopplade". Kvinnan fortsatte att rättfärdiga de okopplade med att "de är bara valpar". "Du har inget inkall som fungerar" kontrade T, "och jag vill inte ha Dina hundar okontrollerade i närheten av mig och mina hundar". Nu kom det ut en övermatigad skåning som frågade "vad är problemet". T som vid det här laget var himla sur svarade inte ens utan gick därifrån. IDIOTER, tänk om det varit en hundrädd person och inte en hundägare de mött. Då spelar det ingen roll om det är valpar.
.
.
.

.

.

.

.
Sommarvärme mot garagedörren. I vår/sommar har vi tänkt att måla om den JÄTTEBLÅ dörren till svart... tror jag... det blir.
.
Fick tvätten nästan torr och en doft av utetorkad tvätt spred sig i hela huset när vi tog in torkställningen.
.
.
Dagens middag... Fläskstek med gräddsås och hasselbackspotatis och sallad. "Riktig söndagmiddag" sade sonens käresta och tog mer gräddsås. *LER*
.
.

.

.
Nu är det dags att ta en "tv-vända" och bara vara mitt i söndagen.
.
Må gott... det gör jag.
.

2 kommentarer:

  1. Hej du goa!!
    Tack så mycket för dina lyckönskningar till mig!
    Så härligt att ni kunde njuta av solen..och den goda maten..
    Blev hungrig här nu :)
    Ha en toppen vecka!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hejsan Anna och ännu en gång... LYCKA TILL och ha även Du en toppenvecka.

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...