fredag 19 februari 2010

Sportlov och tyngre Snygging

.
SPORTLOV... en hel vecka... *lutar mig tillbaka och vräker i mig choklad*... ÄNTLIGEN. Har varit ute med vovvarna och skottat av garageuppfarten. I morse tog sonen och skottade undan nattens nästan två decimeter... det är jag tacksam för. Men nu är sonen hos fadern och kommer inte hem förrän söndag kväll... *Längtar redan*... så nu fick jag ta en vända med skoveln.
T är och handlar för att vi ska slippa ge oss ut med bilen i morgon. Det är juh klass två-varning vad gäller väderleken här i krokarna... *plutar med läppen* Jag som beställt vårväder.
.

.

.
Äntligen har vi fått, eller rättare sagt, Bönan har fått Snyggingen att ÄTA. Men han kan fortfarande "rata" maten för att han inte är hungrig. (Händer inte lika ofta nu som tidigare) VILKEN NORMAL VOVVE GÖR DET??? I bland kan jag stå och vifta med en fläskfilé och han ser på mig och går därifrån. Kan nästan se i hans ögon hur han ifrågasätter om han över huvud taget ska äta köttbiten jag leker helikopter med. *suckar*
.
Bönan, som är en hungrig liten dam, VRÄKER i sig sin mat, medan Snyggingen tuggar och äter långsamt. Precis så som man ska äta. *Skrattar* När Bönan är klar lägger hon sig och STIRRAR stint på Åke när han oberört försöker äta upp. Nu sätter snålheten in och han lämnar sällan något annat än tomhet var i skålen. *NÖJD* Detta innebär att han nu är SNYGGARE än snyggast *Skitskrytig* och börjar nog närma sig 48 kg sträcket. Ska ta med honom nästa gång jag handlar torrfoder och väga honom.
-.
.

.

.

.

.
Nu, ska jag ta fredag... Fixa lite te och smörgås och njuta av ledigheten. I morgon blir det melodikrysset och MELODIFESTIVALEN omgång tre. Det ser jag fram emot... Ska jag såga eller hylla omgång nummer tre... det är morgonkvällens fråga... *Intresseflaggan är hissad*
,
Må jättegott... det gör jag.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...