lördag 2 februari 2013

Dålig uppkoppling och besök på HårCompagniet

 
 
Det där med datorer och koppla ihop med annat skit och komma ut på www DET är SKITGREJER... jag lovar... just nu går jag runt och FRÄSER... precis som om det skulle hjälpa.
 
Här om dagen bytte vi INTERNETLEVERANTÖR... och det blev INTE bra. Har varit utan kontakt med www sedan dess och det innebär att jag INTE kunnat uppdatera bloggen.
T, har både igår kväll och halva förmiddagen idag suttit och pratat med vår nya www leverantör... och T som är en man med OERHÖRT STORT TÅLAMOD... höll på att tappa detta. Mitt tålamod... är borta sedan länge vad gäller den här SKITEN.
 
På förmiddagen pratad T med TRE män som jobbar med sådant här hos vår nya leverantör och alla tre har uppenbarligen gått på olika kurser för det var både kontraorder och nya uppgifter. En kille sa att det var fel på vår dator... men T som är en sanasad man frågade då varför det fungerade med den gamla leverantören OCH med det lilla trådlösa modemet... Inget svar och ingen hjälp. T lade på luren... jag fräste ännu mer... det hjälpte inte. T, ringde upp dem igen och fick prata med en annan man... som sa... ÅK NER OCH BYT ROUTER, det måste vara fel på den. - Nu är T och byter router och jag sitter med det lilla bärbara modemet. Så... här är jag, nyklippt och grann... äm... nyklippt i alla fall och roar mig med att blogga. Kanske slutar fräsa vad det lider.
 
 
 





 
 
 



Nyklippt ja... det är jag. Alltid lika roligt att träffa MIN frisör MALIN på Hårcompagniet. Jag vet aldrig hur jag kommer se ut när jag går därifrån, men jag är ALLTID nöjd. Malin får fria händer och hon har alltid bra förslag och målande beskrivningar på hur hon har tänkt det. Själv säger hon att hon ser ut som ett popcorn i huvudet... *Flinar* Jag gillar popcorn. Vid ett tillfälle sa Malin att hon sett en "skitbra film" där det var en prostituerad kvinna från ett annat land än vårt och som blev mördad i en husvagn. HON, sa Malin var ursnygg i håret och så ska jag klippa Dig. Äm... tja... håret är väl det enda som är lika mellan mig och den rollfiguren... Jag är vare sig prostituerad eller äger någon husvagn... MEN SNYGG I HÅRET ÄR JAG.
 
 
 



Nu ska jag fräsa runt lite till... snart kommer T med den nya routern och då banne mig måste detta lösa sig.
 
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.


2 kommentarer:

  1. Ha, ha! Får man lov att skratta åt eländet undrar denna frun lite så där lagom försiktigt ;-)???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajaaaaaaaaa... Eländet är ännu inte klart och mitt tålamod är på gränsen för vad jag klarar av.

      Men vänta bara... *Flinar*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...