söndag 17 februari 2013

"Kunden vägrar flytta routern"

 
 
Jag håller på att bli TOKIG... äm... ja, ja... tokigare än vanligt. Bredband... router, ja... allt sådant håller på att driva mig till vansinne.
Vår nya leverantör kan inte leverera... vi har haft den nya trådlösa router på "uppdatering" och ändå hittar inte datorer eller mobiltelefoner (två av varje) den. NADA... NOLL... INGEN UPPKOPPLING...  och ibland... är det en jäkla fart och datorer och mobiler hittar routern... Så... det är lite hipp som happ med routern.
Killen (hos vår sporadiskt fungerande internetleverantör) som vi pratade med igår, sa att vi skulle flytta routern... nu har vi flyttat den så långt sladden räcker och det hjälper inte... Han tyckte även att vi skulle köpa en längre sladd... och börja borra hål i väggar för att ställa routern på ett annat ställe... DET tyckte inte jag och då skrev han in i rapporten att "kunden vägrar flytta routern". Vilken IDIOT.
 
Nu vill jag bryta avtalet då det inte fungerar som det ska. Det lilla mobila bredbandet (från samma internetleverantör) vi har till den bärbara datorn... det fungerar som en klocka, så det är det jag går ut på nu. Att bryta ett sådant avtal är lättare sagt än gjort... så... senast måndag ska "chefen David" från vår sporadiskt, för det mesta ICKE fungerande internet ringa till T, då det måste vara en "chef" som godkänner att man bryter avtalet... JÖSSES... kan de inte leverera (fastän de i reklamen säger att ALLA ska ha det snabbaste bredbandet) så ska man väl inte behöva vänta på att en chef ringer och tycker det är OK.
Tur att det är T som tar det telefonsamtalet, för jag kan nog INTE vara snäll ÄVEN om jag äter MASSOR med choklad.
 

 
 


Vad händer annars... SnyggÅke koller Tanternas mat, och skulle han våga, då skulle TantSimones skinkskiva vara i hans mun och inte hennes. Snyggingen har gått in i en fas där han ALLTID är hungrig... precis som sin väna matte.



 
 
Själv håller jag på att driv T till vansinne. Nu har jag kommit på att vi ska måla vår säng svart och sagt och gjort... igår åkte vi till OVOLIN för att införskaffa svart äggoljetempera. Det tror jag blir attans så bra. Visst är vitt snyggt, men inte på denna sängen. Är inte så förtjust i "shabbychick" och att måla en gammal gustaviansk soffa vit... blir sällan... bra. Hade tänkt att återställa den i dess forna glans... ådrad i masurbjörk... vilket jag skulle kunna då jag gått en utbildning i att ådermåla efter alla konstens regler... MEN... jag vill inte göra det. Jag vill inte ha en träfärgad säng, varken i furu, björk, mahogny... jag vill ha den svart, färgglatt svart. Äggoljetempera i två lager som vi borstar upp till en mjuk fin aningen svagt siden matt svart nyans. Inte högblank och inte matt, som matt siden. JAPP, så får det bli.
 
 
 


 
 










TantKarin har jobbat HELA dagen. Det är jakt vid fåglebordet och nu ligger hon helt utslagen i en stol i arbetsrummet.
Så mycket buffé det flyger där ute.
 
















Snyggingen och Bönan är båda lindade på bakhasorna. I onsdags var det ute och sprang i ett grustag. Upp och ner... de for som troll och skavde upp fotknölarna. De är inte glada över lindorna men det är ett måste.





Nu... är det dags att fortsätta driva T till vansinne... Han har fått vila ett litet tag nu och nu är det dags igen... OPERATION måla säng.

Må gott



2 kommentarer:

  1. J'espère que votre toutou va aller de mieux en mieux et que ce bandage ne sera plus qu'un mauvais souvenir !
    Ma dalmatienne en ce moment souffre d'une énorme tumeur sur la pliure du genou de la patte arrière. Vu son vieil âge, les vétérinaires ne veulent pas l'opérer. Elle ne supporterait pas l'anesthésie !
    Cette tumeur est même probablement maligne et elle a un aspect qui n'est pas joli du tout. Sans poil sur le dessus, elle est grosse comme une balle de tennis et de temps en temps elle saigne probablement car ma chienne la lèche...
    Je lui mets des bandages, qu'elle garde difficilement à cause de l'endroit où est située cette tumeur. Je n'aime pas du tout ça!

    Votre chat est très beau et aussi blanc que la neige que j'aperçois à travers votre vitre !
    Je vous fais de gros bisous et des caresses à vos amis à quatre pattes.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Salut l'amie. Quel ennuyeux avec votre chien, c'est mauvais. Il est toujours difficile avec des animaux malades et les enfants en bas âge. Ils ne comprennent pas que nous voulons aider lorsque les vents bandages ou essayant de donner des médicaments. Nous devons mettre le museau des chiens lorsque nous ne sommes pas à la maison et la nuit à mordre le bandage. Les chiens ne se soucient pas si panier bouche sans dormir bien quand on le tourne sur. C'est la neige qui a formé une couche de glace qui rend leur fourrure skavs loin, et il obtient des ulcères sur vos jambes. Cela disparaîtra dès que la neige fondue. Espérons que vous avez une grande semaine et que votre chien peut gérer leur maladie et mieux en mieux.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...