lördag 6 april 2013

En alien i mitt huvud

 
 
 
Lördag... med nyduschade vovvar, renbäddade sängar till både vovvar och människor... sovande Tanter på altanen och middag på spisen... Det är en hyfsad lördag det... Om den skulle toppas så vore det om sonen tittade förbi... meeeeeeeeeen... så blir det inte idag.
 

 

 
 
Igår... hade jag beslutat mig för att, efter jobbet åka och fylla mitt liv med lite glädje i påsar. Det gick ett litet tag... kände redan när jag åkte mot köpcentrat att migränen höll på att promenera in i min vänstra hjärnhalva och efter ett par byxor, strumpor, en topp, en blus och tre svarta ramar... då hade den inte bara promenerat in, utan slagit sig till ro med de dundrande smärta. Höll banne mig inte på att ta mig hem...
Väl hemma, försökte jag äta bort migränen...Jag försökte sova bort den... Jag försökte bedöva den med små piller... DET GICK INTE.
Jag var inte människa längre... Det var en alien som tagit över mitt huvud och min kropp var ett kolli i soffan. Idag... känner jag av alien i mitt huvud men är inget kolli... Alltid något.
 
 

 

 
 
 


Nu... lite middag på det här.

Må gott

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. *Flinar* jojo... med lite PhotoShopande fick hon ännu gulare ögon. Gula är de men inte riktigt så himla soligt gula.

      Radera
  2. Vad kul att du hittade in hos mig så jag fick kika in hos dig ! ;) Just nu fruktansvärt sugen på en briardvalp...jag skulle ju inte ha någon mer hund...aj aj ska man trilla dit ändå ? De är ju så goa !!!!! Jag har haft 2 briarder & kan inte tänka mig någon annan hund !? Det negativa är ju så klart pälsen, huuuu ! Här inne blev man ju ännu mera sugen på en vovve. ;)
    Hoppas nu att du blir av med den där huvudvärken, det kan man vara utan !
    Må så gott !
    Kram Anki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fortsätter gärna att kika in hos Dig...

      Å jisses Briardvovvar... det är inte lite hår det, både att borsta och dammsuga.
      Vad gäller Dobermann... de fäller två ggr/år och då får vi dammsuga ganska mycket under 14 dagar... annars nästan inget. TantSimone däremot HIMLARS vad hon fäller... hela tiden...alltid... och värst är det under våren. Jag håller på att ge upp ett "hårfritt" hem.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...