torsdag 4 april 2013

Med posten idag...

 
 
I brevlådan idag, låg ett kuvert som innehöll en härlig inbjudan... En inbjudan till ett bröllop. Kan man bli annat än glad. Ett sommarbröllop när grönskan är som störst. Nu ska vi bara se om vi kan få till det där med vovvevakt. DET är inte det lättaste ska jag säga... mitt i semestertider och allt.
 
 
 
 
 
 
Efter jobbet, kopplades vovvarna upp med långkoppel. Jag gick en längre runda idag tillsammans med Maria och som vanligt är våra träffar FÖR KORTA, för att vi ska hinna prata klart om allt vi har att vrida runt på. Ska nog ta och ringa upp henne och höra om hon blir med på en runda i morgon också.
 

 


Snart, go´vänner.... är träden så gröna att vi inte kan se himlen genom lövverket... Det är bara en tidfråga... Att gå på isen till helgen är nog inte att tänka på. Idag gick det ut en varning på radion ang. svaga och/eller opålitliga isar. Vid Paradiset är isen ca 40-50 cm tjock... men man vet aldrig där grunden ligger... och jag lovar...i den sjön... FLYTTAR GRUNDEN PÅ SIG.



 
 
 


Sticklingarna som kom i jorden förra helgen lever fortfarande. DET är bra, för då kanske vi har massor med Mårbackapelargonier att ta med till Paradiset när det är dags att plantera ute.
 







Nähä... dags att göra lite nytta...

Må gott

4 kommentarer:

  1. Man blir glad av inbjudan till bröllop! Vi ska också på bröllop men det är nervöst och mycket pyssel eftersom det är sonen som ska gifta sig. Men det ska bli så roligt.
    Kan tro att du och Maria har trevligt på era träffar, hon är så fin!
    Ha det fint!
    Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. JISSES... en son som gifter sig... Nu blir jag avundsjuk MEN INTE missunsam.
      Att träffa Maria är en lisa för själen. Många viktiga och oviktiga samtalsämnen ventileras och filtreras. Viktiga grejor det där.

      Ha det fint Du också.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Ang. Vovvevakt. En dag, flera dagar? När?
    Ta gärna kontakt med mig. //Katja (på jobbet)

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...