söndag 2 mars 2014

Det går undan i soffspåret

 
 
 
Det är inte lätt att hålla golven rena med två fyrbentingar och skitväder. Har länge sagt att jag givit upp allt under knähöjd, även om vi med jämna och ytterst ojämna tillfällen tar tag i grushögarna här hemma. DET är vad vi gjort denna helg. Igår fixades golven på bottenvåningen... vilket idag redan håller på att återgå till grushögsstadiet och tassfläckar i parketten, och idag fixades golven på övervåningen.
Övervåningen är dock mer förskonat från grus och tassfläckar, då vi bara sover där uppe... men bottenvåningen är vissa dagar en sorglig historia. Joråmensåatt... det är bara att gilla läget vad gäller golv om man har fyrbentingar, småbarn eller är många i familjen OCH bor i hus.
När vi bodde i lägenhet, två trappor upp, hade vi inte samma problem med grushögar och tassfläckar i golvet... det mesta hann försvinna i trapphuset.
 

 
 
 



Pelargonierna jag klippte ner har hämtat sig från chocken och håller på att skjuta friska små skott. Nu banne mig kan våren få komma med både värme och sol. Sportlovet och Vasaloppet är avklarat och då behöver vi inte mer av snön.  
 
Själv har jag på morgonen tonat håret knallorange, trodde det skulle bli milt kopparfärgat som det visades på förpackningen, men icke... och åkt Vasaloppet. Jag har haft både bra före och kärvt i mitt spår i soffan och hur jag än slet och hejade på, vann en norrman. MEN hur svårt kan det va? Jag säger som Snyggingens namne, som kom tvåa i Vasaloppet 1957 sa "hade det varit fyra mil till, hade jag tagit honom". Jorå... det går undan i soffspåret.
 






Nu go´vänner fortsätter vi söndagen... med knallorange hår och rena golv.


Må gott.



2 kommentarer:

  1. Hellߋ everyone, it's my first pay a visit at this web ρage, and piece of writing is
    really fruitful designed for me, keеp up posting such poѕts.



    Feel free to visit my blօǥ post; Facebook

    SvaraRadera
  2. My brother recommended I may like this website. He was
    totally right. This submit actually made my day. You
    cann't believe simply how a lot time I had spent for this information! Thank you!


    Visit my web-site ... cambogia garcinia reviews

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...