söndag 9 mars 2014

Har "borstat" gräset

 
 
Nu lever livet loppan för TantKarin. Solen skiner in och hon har många platser att ligga på. Det gäller att ta tag i strimman när den ÄNTLIGEN kommit. Vi kan hitta henne lite varstans  här i vårt lilla hus. Hon förflyttar sig efter solens bleka strimma. Likaså jag... höll mig på framsidan av huset och "borstade gräset" som sonen sa när han var liten när jag räfsade så både mossa och gammalt gräs yrde. Nu är det "borstat" och kalkat på framsidan och i veckan, efter jobbet, tar vi tag i borstningen på baksidan.
Snyggingen och Bönan låg fint i kanten på gräset och gnagde på varsin halv tjursnopp. Det är livet på en pinne det.
 
 
 






Om en timme kommer sonen och F för att äta... kalops och grön sparris... det doftar kryddpeppar i hela huset och hungern har börjat göra sig påmind. Har vilda planer på någon efterrätt... har dock inte bestämt mig för vad.
 





 
 
 
Nu go´vänner har T åkt iväg för att köpa en nu torkvinda, då den gamla tagit slut. Det finns fajter man (läs T) väljer, och det är INTE att trä 50 meter ny lina i en torkvinda.
Bönan har lagt sig i buren och en tung suck hördes just. Snyggingen flankade på hallmattan, TantKarin ligger på strimman och jag fortsätter uppdrag matlagning.
 
 
Må gott
 
 



2 kommentarer:

  1. Får se om det går att kommentera på min knäppdator! Så skönt att du har torkat tvätten ute, det hade jag inte en tanke på trots att jag längtat så. Ja, nu gosar sig katterna och mår som bäst i vårsolen.
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Whoa! This blog looks just like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much
    the same page layout and design. Outstanding
    choice of colors!

    Feel free to surf to my web-site :: Dungeon Hunter 4
    Hack ()

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...