fredag 17 oktober 2014

Inte alls lik en rundmask

 
 
 
Båten är tvättad och inslagen. Båtmotorn är på service och den skavda propellern är på lagning. Lite vemodigt men ändå skönt. Nu är det på tok för ruggigt för att vara i Paradiset. Hua.
 
 
 



I morse hörde jag på radion att några amerikanska forskare studerat "rundmaskar" och vad som är viktigast för dem om de utsätts för hunger på mat och sex... Rundmaskar ska enligt dessa forskare, vara rätt lika människan... Äm... Är det något att lägga forskning på... undrar jag... och VAD ÄR PROBLEMET? Varför välja om det uppenbarligen fanns både mat och möjlighet till sex? Fast... det kanske finns en frågeställning som förklarar varför det är viktigt att ta reda på detta... eller... ÄSCH... jag tycker INTE att jag är lik en rundmask... den har ju inte rött hår och glasögon. Uppenbart tycker jag.



 
 
 


Nu återgår jag till fredagssysslorna...

Må gott


4 kommentarer:

  1. Fina bilder!
    Ha en fin helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla och detsamma till Dig.

      *KRAMAR om*

      Radera
  2. Oh vilken fin sänggavel!
    Idag har det verkligen varit riktigt ruggigt höstväder här...bara att inse fakta...hösten är kommen..
    Önskar er en trevlig helg.
    Kramar från oss i Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-) Kul att Du gillar sänggaveln i gästrummet. Sänggaveln är en vikskärm som min farmor hade i sitt flickrum... Originaltyget var tyvärr så skirt att det gick sönder när jag rörde vid det, så därför är det i dagsläget vanlig enkel lakansväv.

      Ha även Ni en fin helg.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...