torsdag 16 juni 2016

Åtta anledningar att köpa saker...




Jag är inne i en fas där jag "dammsuger" blocket på "bra grejor" och mitt senaste förvärv är en spegel. 
Katja på jobbet frågade var jag skulle sätta "dyrgripen"... och jag svarade att jag inte visste... Där bröt hon samman... "Handlar Du utan att veta var Du ska sätta upp den?" fortsatte hon... 
Jamen det är väl lätt hänt... ELLER HUR! 

Billigt
Rea
Halva priset
Kanske behöver ha
Vill ha
BEHÖVER ha
MÅSTE ha
Det är lätt att "klicka hem...två gånger"

... åtta anledningar till att köpa.

Nu sitter i alla fall blocketförvärvet uppsatt över den plomberade öppna spisen och där sitter den bra.



 



TantKarin har acklimatiserat sig himla väl i lägenheten. Många fönster med djupa fönsterbrädor att sitta i och mycket att titta på utanför samt en liten balkong att hänga på när "någon öppnar dörren".





Själv skulle jag gått på sommarledighet igår kl. 17.00, men så blev det inte... Måste jobba några dagar till för att hinna klart det som ligger till grund för vår schemaläggares jobb inför höstens schema. Slutade dock lunch idag... och hämtade liten Bill.

Behövde det... vovvekärlek och en promenad i stadsparken.
Inser att jag fortfarande behöver en dobermann vid min sida. En liten fralla får allt vänta tills den dagen när jag inte kan gå så snabbt.
Bill... en pigg liten krabat går INTE i dobermanntakt utan lallar runt... sätter sig under ett träd och VÄGRAR fortsätta promenaden tills han suttit klart... och DET kan ta tid.
Han är lite som tjuren Ferdinand...luktar på blommor och sitter gärna och filosoferar länge innan han fortsätter promenera... det blir till att draaaaaa liten Bill på promenad.


 
 
 
 


 Nu fortsätter vi torsdagen med full fart...

Må gott





1 kommentar:

  1. Spegeln gör sig himla bra över öppna spisen! Ser att du blandar olika stilar hej vilt och det blir så bra, det gör inredningen spännande samtidigt som det visar att du tycker om det du har.
    Liten Bill är så himla söt, han kulle passa mig när jag strosar runt i vår sommarby. En dobermann är inte för mig, möjligen när jag är ute på mina motionsrundor, men det händer inte varje dag.
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...