söndag 26 februari 2017

Behöver fyra stycken tass-skor
Vi har tagit en långsam söndag... T var ute med Savannah i natt som hade trängande behov då vi bytt torrfoder.
Även om vi blandade upp det nya med det gamla fodret så blev det aningen för mycket för fröken så idag har hon fått torrfoder blandat med blötfoder och ett pulver vi fått av uppfödaren för att stabilisera magen vid byten av foder. Jorå... det kommer bli ordning på det är också... och vi visste att det kunde bli nattlig toalettvända och det blev det.


Igår fick vi även äran att ha 13 kg kärlek hos oss... Hans "mamma och pappa" skulle ut och äta så liten kärleksbomb fick värma min mage framför tv:n igår kväll... Han gjorde det på fullaste allvar... men när det blev för varmt hoppade han ner och lade sig på golvet... för att komma åter och sprida kärlek...och gaser som skulle kunna sänka en ko. Så kan det bli när liten vovve får smaka ost... har jag hört och numera även fått känna. ISCH...

Så... till frukosten idag satt han med... han tigger inte... han bara sitter med. Ska väl erkänna att det kanske slank ner en och annan godbit som hans "mamma och pappa" få känna av idag. Fast jag skulle aldrig erkänna att jag matar någon hund vid bordet... Noväj... Bill satt på stolen ju. Vi har även hunnit söndagsfikat... Semlor med den mest fantastiska mandelmassa. Len och fin... med bitar av hyvlade mandlar i... massor av kardemumma i bullarna och lagom med grädde... joråsåatt... det slank väl ner och landade mjukt på rumpan...


 
 


Savannah får/kan vi inte låta springa bredvid cykeln på några dagar eller någon vecka. Gruset och asfalten har gjort att hennes ena baktass har en trampdyna som gör aningen ont. Vi håller rent och låter det vara öppet och luftigt inomhus och när vi går ut med henne får hon en sko på tassen. I början lyfter hon tassen högt... men efter några meter har hon glömt att den sitter där och går som vanligt.

Nu håller jag på att leta efter sådana där skor jägare har på sina hundar och som de som har draghundar har till sina vovvar.
Hittar inga som verkar bra... någon som har tips, så mottages det tacksamt. 


Nu dags att fortsätta söndagen med att ta tag i strykhögen som inte stryker sig själv.

Må gottInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...