lördag 15 april 2017

"Batgirl" och hennes vapendragare Savannah




Vi har verkligen aprilväder... Igår "spösnö" hela dagen och idag strålande sol och mildväder. Det gäller att passa på när det är fint att njuta av det moder natur levererar, så idag styrde vi till Paradisets strand... Inte för att lägga i båten, då det fortfarande är för kallt och ruggigt runt vattnet... utan för att träna flickorna på "sök av människa".






Vi lät flickorna få två sök var... Då det var första gången för oss att göra så med dem, beslöt vi att de skulle få jobba med "två sinnen", doft och hörsel och det gick jättebra. Efter "jobb" fick de frispring... Ja... jag vet att det är koppeltvång på hundar mellan mars och augusti... så är vi på ställen där vi får och kan släppa dem lösa.




 
 
 


Julia... vår lilla "skrana"... sprang så gott hon kunde för att hänga med Savannah och det gick undan i svängarna må Ni tro...





Nu ligger de.. "Batgirl" och hennes vapendragare Savannah... nyduschade och mätta... nedbäddade djupt i fleecen och sover... eller sover räv... kan se öronen vippla och de småskakar lite.

Dags för deras människor att äta middag.

Må gott




1 kommentar:

Kul att Du har lust att skriva några ord...