lördag 22 april 2017

Blodiga golv




Vi torkar blodfläckiga golv... isses vad vi torkar dessa golv och förhållandevis är de himla rena... Liten Julia har sitt första löp och det ska gudarna veta att vi får veta.
Hennes hormoner dansar tango i hennes tunna gängliga tonårskropp och hon har helt plötsligt blivit "hörselskadad" och hör endast det som passar henne. Hon är hungrig på ALLT och håller på att reta Savannah tokig... och om hon känner sig förorättad... visar hon det med hela sitt väsen... Jorå... visst är hon en tjej alltid... med ALLT vad det innebär. Aningen lik mig sa T häromdagen och jag begriper inte det minsta vad han menar... för jag är inte tonåring eller tunn och gänglig.



 



Själv äter jag choklad i mängder... Finns det något godare än choklad... ljus eller mörk spelar ingen roll... när chokladsuget sätter in... är det bara att se till att kroppen får det den skriker efter. Så sa en gång en läkare till mig... "ät det Du är sugen på... för Din kropp talar om vad den behöver"... Tror dock inte det gäller godis och sötsaker... men i dag väljer jag att tolka in även det som något min kropp behöver.




Nu dags för flickorna att ta en vända i parken här utanför.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...