torsdag 13 april 2017

Idioter med flexikoppel



Så där ja... kvasten trimmad, kaffepannan putsad och katten kammad... Idag har jag haft en annorlunda dag... Det skulle nog kunna vara så att jag vid någons köksbord blir kallad häxa så här i påsktider... och det tar jag i detta fall.
Jag har varit arg... Så in i vassen arg att jag kanske till och med svor åt en man (läs idiot). Jorå... kan nog hända att jag även kallade honom för IDIOT. Jag skrek inte... men jag höjde nog rösten aningen mer än jag har min samtalston... Har dock fått höra att jag pratar lågt... så jag hade nog inte någon onormalt hög röst.

På förmiddagen skulle jag ut med flickorna... en snabb toalettvända och det brukar vi göra i parken här utanför.
Jag ser att det går en man längst bort i parken med en jättefin goldenpojke... En sådan där fin golden som inte är vaniljvit utan djupt honungsfärgad. Mannen har sin hund längst ut i ett 15-meterskoppel och jag håller mig i andra änden av parken...Vill inte stöta ihop med honom.
Plötsligt får mannens hund syn på oss och börjar dra mot vårt håll... och mannen följer efter... 15 meter bakom... Jag ropar åt mannen att ta in sin hund... vilket han inte gör utan fortsätter gå mot oss... Jag ropar igen... och mannen fortsätter gå mot oss... Tänker att mannen kanske är döv... så jag tecknar (alltså inte ritar utan tecknar som teckenspråk) åt honom att inte komma hitåt... Han fortsätter trava rakt mot oss... Nu är Savannah inställd på att skydda mig... Hon står helt tyst med raggen rest och det lilla yrvädret Julia ser att något är på gång och även hon ställer upp sig vid sidan om Savannah.
Det är nu det kan hända att jag aningen höjer rösten lite och säger till mannen... "ÄR DU HELT DUM I HUVUDET... TA IN DIN HUND... IDIOT"... så tar jag flickorna, som ännu inte gjort toalett och går därifrån... (Vi gick till en annan park... där vi mötte andra hundar som höll sig på sin kant).
Jag var så arg så jag skakade... Mina hundar ska inte leka med andra om jag inte anser att det är OK... Mina hundar ska inte behöva möta någon annan hund som står längst ut i ett flexikoppel och spänner upp sig... 
Kan förövrigt säga att jag tidigare sett mannen i parken och han har tydligen inga bajspåsar då han heller aldrig plockar upp efter sin vackra honungsfärgade goldenpojke... Men flexikoppel har han... och HELT DUM I HUVUDET ÄR HAN.



 
 
 


Så... nu fortsätter jag med att stryka en duk...

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...