onsdag 12 april 2017

Kan man bli annat än lycklig




Fick en bild av sonens F... Den visar verkligen hur Bill är... 13 kg kärlek... han som inte vill någon ont och som bara sprider kärlek, glädje och några puffar ibland som INTE doftar pepparkaka.
F är ibland hundvakt åt Allan (den mogna sittande herren med rosett) och det funkar jättebra mellan honom och Bill... Dagen till ära skulle F fotografera pojkarna... Allan satt där han skulle, men 13 kg kärlek... JAMEN-NI-SER... Kan man bli annat än lycklig?!?!





Vad gäller flickorna, så har det infunnit sig någon form av lugn... precis som om de förstår att "de ska bo ihop, de hör till samma flock". Nu händer det till och med att de kryper ner i samma bädd, även om de har varsin. Kan tillägga att den dyrare av bäddarna INTE håller för två dobermannflickor utan håller på att rämna i kantsömmarna... så... någon ny bädd av den dyrare varianten blir det inte... Här går vi på det som håller bäst och i detta fall är det den billigare... och då pratar vi om en tredjedel av priset mot den dyra.





Själv har jag varit kompledig idag... Har köpt nya jobbskor och annat som jag upplevde att jag var tvungen att köpa... typ... nya underkläder. Har handlat mat för påskhelgen... så nu behöver bara blåmusslor införskaffas... för på långfredag ska vi ha skaldjur till lunch... och dit hör även ägg.

Nu... dags att ta tag i att hänga tvätt och rasta flickor.

Må gott








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...