måndag 23 juli 2018

Den krassa verkligheten



Jag förstår inte när jag ska lära mig att inte få mindervärdeskomplex för att vi inte har ett "perfekt hem" där allt doftar hallontårta och dammet och hund/katt-hår är något om INTE existerar... Jag sitter och surfar runt och kollar olika bloggar och ALLA har städat, tagit in blommor och ställt på rumsbordet och/eller nattduksbordet och har "krispiga" lakan i sängen... DET har inte vi... varken blommor på borden eller nattduksborden eller "krispiga" lakan... Vet förresten inte hur "krispiga" lakan ser ut... Vi har vanliga rena bomulls- eller linnelakan i vår säng, UTAN katt eller hundhår.

I vårt hem just nu... hänger tvätten på tork... och alla persienner är neddragna och nästan alla blommor står längre in i rummen då det blir kokande hett mot fönstren. Den krassa verkligheten är mindre glamorös och utan "krispiga lakan".



 
 


Nu har jag en ny maskin med tvätt att hänga... och jag ska sluta få komplex för att vi inte har det "perfekt". Fast... jag förstår inte vem som har dammråttsavel i närheten... för sådana har vi också, dammråttor... de kommer fram när vi vädrar korsdrag... Någon är här och matar dem när vi inte är hemma... 


Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...