fredag 6 juli 2018

Grillad kanelbulle och glassIgår ringde jag T på jobbet och sa att det här håller inte... Vi sover i Paradiset i natt och så blev det... Jag packade och vi möttes på bryggan och i morse kl. 04.30 for han över sjön för att göra sin sista arbetsdag innan semestern. Jag, flickorna och Bill var kvar och vi lallade inte upp förrän 7.30 till en vindstilla sjö och strålande sol.

När T kom tillbaka somnade han ovaggad i soffan på uteplatsen... tror han behövde det... starta semestern med en liten tupplur.

När han piggnade till tog vi tag i det där med att plantera blåbärsbuskarna... Nu står de där som ett strävsamt gift gammalt par och har bästa utsikten. De kommer stå i morgon- och förmiddagssol för att fortsätta dagen i halvskugga. Det blir nog bra.
Efter middagen var det dags för efterrätten... 
Vi passade på att skrämma upp några torra och kvarglömda kanelbullar på grillen... och toppa det med Herrgårdsglass... På en skala... Varm kanelbulle... där smöret smält och är på gränsen till karamelliserat och som blandats med socker och kanel, liggande bredvid världens godaste vaniljglass... 28 grader varmt och vindstilla... EN KLAR 10:a.

 
 
 
 
 
 


Nu go´vänner har vi en fredagskväll att ta tag i.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...