onsdag 18 juli 2018

Kan tro vi har "arbetsläger"



Vi fick besök till Paradiset av Jackson och hans människa och de stannade några dagar... Så himla kul. T och jag kanske inte är det där perfekta värdparet som sitter och pratar i två dagar utan vi håller på med våra projekt, dock inte hela tiden vi är sällskapliga och artiga också... Alla som gästar oss i Paradiset få välja... Sitta på bryggan och njuta eller vara med i projekten. Jacksons människa valde att vara med i projekten och det gjorde han med bravur och vi är innerligt tacksamma för all hjälp.


 
 


Kan tillägga att vi höll inte på med projekten hela tiden... Vi badade, åt mat och godis och hade samtal, både djupa, ytliga, glada och sorgliga till långt in på natten... Sittandes ute i tropisk värme...


 


När inte hundarna badade, låg de på någon skuggig plats där vinden kom åt att fläkta dem till söms... Nu är det jobbigt att vara hund... människa också för den delen.




Fick förresten sällskap på min tallrik härom dagen... En liten lurvig rackare spatserade runt som om han/hon ägde världen... Undrar just vad det ska bli av den lilla larven.




Nu är "arbetslägret" klart för idag... Vi får se vad som väntas i morgon.


Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...