tisdag 10 juli 2018

LPP (Löses-På-Plats)Vi har lata dagar fyllda av icke-måsten som vi vill göra. Icke-måsten som vi pratat om hela vintern att... "när sommaren kommer ska vi göra si eller så". Vi tänker och planerar... vi bestämmer och bestämmer om... vi tror vi vet hur vi ska göra... men det slutar alltid med LPP. Löses-På-Plats och vi gillar det... Inget är standard utan allt måste kluras och vridas och vändas innan det "sätter sig".
Vi har fortfarande liten Bill hos oss... och han gör inte många knop...förutom när någon av oss går i vattnet... då är 12 kg kärlek med och frustar. 


Igår åkte T till stan för att "vattna" TantKarin och gulla med henne ett tag... Han hade även med sig stora shoppingväskan (läs släpkärra) för att få med bra grejor från något byggvaruhus. Vi andra var kvar i Paradiset och fixade med andra bra grejor...


 Bill passade på att sova på lilla bryggan... Det är han bra på... sova.


 Å när T kom tillbaka, började vi riva lite i den gamla panelen mot öster... Det är den enda sida vi ännu inte bytt panel på... men nu är det dags och förhoppningsvis blir det inte vi som ska göra det nästa gång... Förhoppningsvis är panelen vi sätter upp lika bra som den gamla att den kan sitta minst 30 år... MINST. Och då är det sonens tur att byta panel.
Panelen mot norr och väster har suttit (innan vi bytte) sedan huset byggdes  och det är över 100 år sedan. Det kanske blir så att mina barnbarnsbarn är de som byter panelen... Svindlande.
Nu har jag Allsång på Skansen att titta på... och en kladdkaka att baka.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...