lördag 28 juli 2018

Paradiset doftade solkräm och vaniljtvål




Äntligen har det efterlängtade regnet kommit. Det är nog första sommaren som jag säger så... fast det känns som om jag kliver runt i en plastpåse och håret ser ut som om jag kört det med elvispens degkrokar.
Kroppen är svullen och fötterna ser ut som ballonger och jag kommer inte i alla mina skor... och ringarna är inte att tänka på direkt på morgonen... Ska jag vara ärlig så är inte sommarvärmen till min fördel... men det tar jag gärna bara jag får värme.


 



I torsdags fick vi besök i Paradiset av Kicki och flickorna samt Jackson och hans människa. Så himla kul... och jag tror vi åt oss genom nästan hela dagen... 33 grader i luften och det gick åt mängder med vatten, jordgubbar, melon och chips. Vätska - sött - salt och fett, himla bra att få i sig i värmen.

 


Paradiset doftade av solkräm och vaniljtvål... Det sistnämnda var Jackson som "usch vad han luktar hund" åkte på en redig heltvätt av M och efter det gick han (Jackson alltså) med högburet huvud och doftade vaniljtvål... och det betalade sig då det var många som klappade och gav kärlek.

 
 


M hade EN önskan när hon kom till Paradiset och det var att få bada med hundarna... och det gjorde de... Hon hade hela tiden någon fyrbent vän med sig i vattnet och jag lovar... alla tre lyssnade på den lilla späda 12-åriga flickan och löd hennes minsta vink... och OM någon fick för sig att inte lyssna, var hon snabbt framme och talade om att det inte var OK. 



Så var det de där med panelbytet... Uppenbarligen valde vi varmaste sommaren i mannaminne att göra det och det mot en östervägg... Snacka om att det blir varmt... himla jättevarmt. Igår hade vi aningen bråttom då regn utlovats idag. Vi hann... sista plankan skruvades vid 20-tiden och vi for hem. Innerligt tack för allt hjälp.
Nu är det "bara resten kvar" och det startar vi med så fort regnet avtagit.




Vår lilla ungerska Prinsessa passade på att ta sig en "slick" på färgpenseln... men det kommer hon aldrig erkänna...




Idag åkte vi upp till mina föräldrar och hjälpte dem installera en ny dator... Jättebra för nu kan de "datorisera" igen. 
Vi åkte hem med potatis (upptagen direkt från landet), gurka och tomater från växthuset och massor av körsbär... Tack snälla...

 
 


Nu är det dags att försöka vädra ur det varma. Blir svårt att sova annars.

Må gott





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...