onsdag 25 juli 2018

Visst är det väl lite varmt...Jag ska inte klaga på vädret... verkligen inte... men visst är det väl lite varmt. Flickorna och vi går mellan skugga, sol och vatten, det sistnämnda kan vara både dusch eller bad.


 
 
 
 Kan dock vara så att batterierna till solcellsanläggningen håller på att ge upp. De har några år på nacken och i denna värme klarar de inte att ladda fullt utan att fläkten går och den (fläkten alltså) tömmer batterierna. Så... det kan bli så att vi måste fixa nya batterier och vi har börjat prata om att utöka med en solcell till... Mycket vill ha mer och el är bra grejor.


 


T har även varit inne... (innan värsta hettan kom) och fixat mer virke till panelbytet mot öster... Jajamän... fatta att det är himla varmt (läs skithett) mot väggen fram till kl. 13.00 och svetten lackar... "MEN utsikten är fin" säger T och torkar lite svett som rinner ner i ögonen.Det är inte bara att lasta i kärran när vi köper virke till Paradiset... Det ska ner till bryggan och i båten och över sjön för att lastas ur båten och över bryggan till land... Jomensåatt... varför göra detta de varmaste dagarna på 200 år.

 
 
 


Så... sidbyte...

 
 
 
 Nu vankas det mat... och det är T som fixat.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...