onsdag 16 maj 2012

Byter lite tid mot annan tid


Nu... ÄNTLIGEN... håller världen på att spricka upp i sin fulla prakt och igår när jag tog min vända med Snyggingen kändes det som om jag gick i en bubbla av SMARAGDER. Allt var smaragdgrönt och doftade ljuvligt efter regnet. Tyvärr hjälpte inte "fulvädret" från att hindra pollen att fara runt så det är kli i ögonen och snor i näsan och NYSNINGAR så det ekar  över ängarna där vi promenerar.

Idag... så fort molnen skingrar sig, ska jag ut och fotografera för jobbets räkning. Ska flänga runt och ta bilder (utomhus) som saknas inför ett bildspel som ska vara på mässor och utställningar. Det gäller att marknadsförs sig om man vill finnas. JAPP... så är det.
Misstänker att jag inte kommer fixa alla bilderna idag... det har med ljuset att göra... så jag får nog flänga lite på de fyra lediga dagarna som är kvar av veckan också. Det är ok, för just nu... sitter jag hemma och skriver på uppsatsen i väntan på annat ljus. Byter lite tid mot annan tid. Äm... enkel matematik.


Jo... så var det de där med UPPHOVSRÄTTEN (lika bra att förtydliga då jag fått kommentarer ang. detta) till bilder som jag lägger ut på bloggen... ALLA bilder på denna blogg är tagna av MIG eller mannen jag lever ihop med. ANNARS står det vem som är fotografen och då HAR jag tillstånd att lägga ut den på bloggen. Det betyder att bilden på TIGERN och bilden på KAMELEN i tidigare inlägg, är fotografier tagna av MIG när vi var på Kolmården. Dessa bilder är INTE stulna.
Kanske skulle ta och skriva att inlägg om vad svensk UPPHOVSRÄTT innebär så de som inte begriper, förstår att JAG begriper och följer den lagen. *Suckar surt*



Bilden tagen med mobiltelefonen (Sony Ericsson XPERIA)


Nu... go vänner är det dags för mig att kika ut och se om molnen skingrats. Om inte... skriver jag lite uppsats.

Må gott...



2 kommentarer:

  1. Jag är inte det minsta orolig. För jag vet att du har stenkoll på det där med upphovsrätt ;-).

    SvaraRadera
  2. Har fått kommentarer (som jag inte orkat lägga ut) om att de tror att bilderna är stulna... Men si där fick di... På Kålmorden finns det både tigrar och kameler å med en hyfsad kamera så blir bilderna tydligen så snygga att misstanke om stöld finns.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...