måndag 28 maj 2012

Rödast vinner


Jag säger bara det... IGÅR var Paradiset den mest fantastiska platsen på jorden och vi hade sonen med oss HELA dagen. Vi utnyttjade "helikopterplattan" både på längden och tvären... eller rättare sagt sonen utnyttjade den mest. Han bättrade duktigt på solbrännan och skinnet smorde han med solskyddsfaktor SKITHÖG (45).

- Nu blir jag inte brun, deklarerade sonen och BRÄNDE upp sig.

 






Själv tonade jag (på morgonen innan avfärd till Paradiset) mitt redan pippiröda hår, aningen rödare med ambitionen att RÖDAST VINNER... jag vann, kan man lätt säga. Vet inte riktigt vad som hände. KOPPARRÖTT stod det på förpackningen. Jag blev ILSKET KNALLRÖTT.
Ja, ja... några tvättar så är det borta.








Snyggingen och sonen pysslade förutom att bättra på solbrännan, med att göra det Snyggingen ÄLSKAR att göra... titta på när någon plockar sten från botten av sjön. Det kan en liten vovve pyssla med HELA dagarna om det skulle vara någon som går med honom i vattnet.


 








Nu go´vänner återgår jag till "skrivarträsket". Har en uppsats om ska skickas till opponent i morgon och då kan jag inte sitta här och hänga.

Må gott.

6 kommentarer:

  1. Avundsjuk? Jag? På tanten i det knallröda håret i paradiset? Mmm... längtar dit till tandborsten som står och väntar på mig ;-).

    Kramar i massor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Den rosa gästtandborsten står och väntar på nästa besökare :-)

      Radera
  2. Underbart!!!!! Lovely!!! Nice!!! Vad mer kan man säga ?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förmodar att det är det ILLRÖDA HÅRET Du menar *ASG*

      *KRAM*

      Radera
  3. Vi tar borstar med oss!

    Helikopterplattan är JÄTTEFIN nu återstår bara helikoptern så jag inte behöver en ramp. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. En helikopter vore fint om jag hade. Det är så in i vassen mycket sten i sjön att en helikopter skulle vara enklare att förflytta sig med. Lite svårt att meta från en sådan, men det ska nog gå det också.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...