fredag 18 maj 2012

Det bär emot


Jag har skolkat idag OCKSÅ... Jag var duktig och satt till ca 12-tiden med uppsatsen och märkte att min koncentration var NOLL... vad gör jag då... *himlar med ögongen*... JAG ÅKER OCH SHOPPAR. Nya "gå-skor" för de gamla har tagit slut. Killen i butiken trodde inte att de nya skulle hålla lika länge som de gamla (sex år) men det struntade jag i... jag behövde nya. Går långt nästa varje dag och det funkar inte att gå över ängar, grusvägar och gärden i höga klackar ÄVEN om mina högklackade skor (har nästan bara högklackat) är bra skor... funkar det inte att spåra i skogen med dem på fötterna. Eller... ja... för mig funkar det, men mina spårkamrater tycker jag är konstig... fast... ska jag bry mig?

Med rätt skor (och högklackat är alltid rätt) kan jag göra vad som helst. Så, varför köpte jag "gå-skor"... jo...av den enkla anledningen... jag vill inte förstöra mina högklackade när jag är ute och promenerar vovve.

Efter skoinköpet blev det en födelsedagspresent till T från mina föräldrar... JISSES vad glad han kommer bli.
Det blev en sväng till en butik som säljer jord och grejor till trädgården. Fem säckar jord fick bli med hem. Hade tänkt att köpa en lite planta också, men hittade inte den jag ville ha.
När jag ändå var igång... inhandlades MAT, för det behöver man och diverse andra bra-att-ha-saker... och detta för att slippa skriva. Jag håller på med slutdiskussionen och orkar inte tänka. Tankarna bara för iväg och jag åker och shoppar.

 
Rörstrands BOHUS





I morgon... ska jag inte skolka... tror jag. För på söndag måste min handledare ha mitt arbetet. JISSES vad det bär emot.

Må gott


2 kommentarer:

  1. åh men vad trevligt att skolka! det måste man göra lite då och då :) härligt!

    kram Jenny

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* Idag har jag INTE skolkat och jag har skrivit himla mycket på uppsatsen. Kanske beror på skolket igår.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...