torsdag 10 maj 2012

Uppgraderad status


Angående statusen... uppgraderad skulle man kunna säga. Nu invaggar jag inte längre i falsk säkerhet... NU hugger jag direkt. Går runt och småfräser mest hela tiden och jag får verkligen koncenterar mig för att hålla fokus på vad det är jag håller på med för att inte glida tillbaka i min resultatredovisning. T och sonen suckar djupt och sonen kan inte förstå varför jag ställer samma fråga flera gånger, när han redan svarat.
Har märkt att jag glömmer vad jag gjort och får gå tillbaka för att checka så det verkligen ÄR gjort... som... äm... släcka lampan, låsa dörren, stänga av ugnen, sådan där som jag aldrig annars tänker på. Jag är så inspårad på uppsatsen att jag är rent av olidligt förvirrad.






Men det blir bättre... För snart går jag upp med den... uppsatsen alltså. Å förhoppningsvis är det fler som är klara samtidigt, annars får opponeringen vänta. Kan juh inte opponera på mig själv... eller... jo, det KAN JAG... jag är juh min egen bödel och och värsta kritiker, har dödat mitt skrivande FLERA gånger. Tror jag skulle göra en skitbra opponering på mig själv. Kanske ska föreslå det. Jag om någon, vet vad som är bra i uppsatsen, styrkor och svagheter. JAPP... så får det bli. Jag opponerar på mig själv.

Må gott



2 kommentarer:

  1. Ha ha... jag hugger ofta, gråter en skvätt och skriver vidare! Just nu tycker jag synd om mig själv... måste ju det eftersom det inte är någon annan som gör det! ;)

    Jag är också ganska så off... J kallar mig "tomtemor" (han menar att förvirrade människor kan gå under benämningen tomte)!

    Ha det gott gumman... oj vad det regnar ute, antar att det gör det på andra sidan skogen med!

    Kram♥

    SvaraRadera
  2. På min sida skogen har det just slutat regna...

    Vi får väl fortsätta vårt förvirrade liv ett tag till, men rätta till det sedan. Själv grinade jag en liten svätt igår, men tog tag i det och fick till ett riktigt bra stycke...typ... två meningar. *NÖJD*

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...