söndag 27 maj 2012

Njutit i "skrivarträsket"


Idag har jag njutit fastän jag varit mitt i "skrivarträsket". Jag har suttit i Paradiset och haft en fantastisk utsikt, hört fåglarna kvittra, måsarna VRÅLA, solen gassa och T, snickra. Jag har skrivit massor och har nu "bara" sammanfattningen och översättningen på den till engelska kvar. DET fixar jag i morgon plättalätt.




Dagens utsikt från "mitt skrivbord" var fantastisk (se bilden nedan). Det gäller att njuta även om det jag just nu håller på med suger musten ur mig. Men jag ser ljuset i tunneln och när jag är där... då jäklar är det varmkorv med bröd OCH champagne, gärna samtidigt.




Snyggingen har haft lite jobbigt idag. T som snickrat och jag som suttit med uppsatsen. HOS VEM ska han lägga sin ljuvliga kropp och vila. Han sprang mellan oss länge innan han bestämde sig för att lägga sig mitt i mellan. Då lade T ut Snyggingens bädd och där sjönk han ner, suckade och somnade.









Medan jag satt och var kreativt författande, fixade T täckskivor mellan skåpsstommarna. Vem har sagt att det ska vara enkelt och skruva ihop stommarna dikt bredvid varandra... INTE jag.










Nu... är det dags att sluta datorisera för denna gång...

Må gott.

5 kommentarer:

  1. Hej
    Nyligen ny läsare av din blogg! Mycket vackra bilder du tar! Kul att både läsa och se bilderna!
    en fråga: på varje bild har du satt en "vattenstämpel" i hörnet. Jag undrar, finns det något enkelt sätt att fixa detta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Kamilla och JÄTTEKUL att Du hittat hit.

      Tack så himla mycket över de fina orden om min blogg. *LER*

      Texten kan Du lägga Dit om Du har ett redigeringsprogram, exempelvis photoshop eller indesign. Har Du inte dessa program, finns det ätt gratisprogram att ladda ner. Det heter photoscape och jag har testat det och tycker det är helt OK. Lätt att använda. Om man inte är van vid CS-produkterna (photoshop osv.) får man sitta och leka lite bland alla kul saker i photoscape. Där kan Du bland annat infoga objekt i en bild och objektet kan vara text som Du lägger med valt typsnitt, storlek och färg.

      Hör gärna av Dig om det inte fungerar, så löser vi det.

      Må gott

      MVH

      Britt

      Radera
  2. Underbart och vad roligt att Kamilla också hittat hit ;-)!

    SvaraRadera
  3. Hej igen, och tack för svar! Har inte hunnit prova än, men ska ta mig an uppgiften om inte förr så till helgen :-)
    Sitter o pysslar lite med min blogg, gör lite förändringar här och lite där. Och igår så blev det plötsligt en ny adress till den.
    jag tror att det kan vara så att du tittade in medans den gamla adressen låg kvar. Men här är den nya http://kamillanystrom.blogspot.se/
    ber dig dock ha lite överseende med "röran" som kan bli när man möblerar om hi hi
    hälsningar Kamilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet hur det är när man är mitt i en flytt...och jag rusar över och kikar så fort jag hinner. *LER*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...