torsdag 31 maj 2012

En form av graviditet


Uppsatsen är inskickad och jag tog en dags "rast" från studierna. Nu har jag en opponering att bita i och håller på att läsa in mig på en annan människas "slit, våndor och träsktrampande" för att fixa en examen i specialpedagogik. Jag har aldrig träffat författarne till arbetet jag ska opponera på och det känns himla skönt. Jag kan förhålla mig neutral till personen och enbart gå in för arbetet. Det bör jag kunna göra även om jag träffat personen, men det är lättare om jag inte har.




Har märkt att det händer saker i rabatterna... jag hinner inte med. Jag försöker plocka bort ogräs så fort jag ser att det kommer upp... men jag har glömt att titta på blommorna. Det ska jag göra efter den 13 juni... då ska jag sitta som Ferdinand och "lukta på blommorna" och njuta av allt jag inte hunnit njuta av.
Det här med uppsats är som en graviditet... och just nu är jag i födslovärkarna och mitt lilla under ska bli bedömt. HUR LÄSKIGT SOM HELST.
En annan sak som slagit mig... ja, inte fysiskt men i mitt sinne... HIMLARS vad mycket jag kommer hinna med när jag är klar. Har ju suttit alla kvällar i två år framför datorskärmen och pluggat och det är snart slut med det... VAD HÄNDER DÅ?










I kväll... snart... om fem minuter blir det middag... SILL och FÄRSKPOTATIS... hur gott som helst. En njutning... en fröjd å jäsiken vad mätt jag kommer bli.

Må gott

2 kommentarer:

  1. åh vad gott med färskpotatis. själv går jag på lchf men nästa år då ska jag äta MASSOR potäter. längtar redan :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men hörru doktorn... jag hoppas Du äter minst en äggstor potatis eller någon annan form av kolhydrat varje dag... För vad är det hjärnan behövar för att fungera??? Hur är det med näringsläran??? HJÄRNAN BEHÖVER KOLHYDRATER för att ORKA JOBBA. Så... någon gång i veckan kan Du unna Dig en äggstor färskpotatis och njuta MASSOR och den dagen Du unnar Dig just en färskpotatis får Du ränna ett varv extra runt kvarteret.

      Ha en fantastisk söndag.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...