söndag 8 september 2013

En nästan-sommar-helg

 
 
Vi tog helg... härlig nästan-sommar-helg, vi åkte till Paradiset och hade ingen dator med oss. Vi åt franska ostar, fuldansade på bryggan...
 
 

 Vi tittade på naturen...





Vi beundrade grannarnas nybygge och funderade på om även vi ska ha en bastu. Inte som grannen på en flotte utan på sprängudden. Mindre guppigt där... på sprängudden.

 


Vi njöt av söndagmorgonens sol...





Vi jobbade...





Vid nio-tiden kom mina föräldrar för att njuta av härligheten. Ja... då menar jag inte fuldansen utan Paradiset i nästan-sommar-känsla.
Modern sprang runt och sådde frön och var omöjlig att hinna fotografera... Fadern grävde grus och Snyggingen kollade varenda spadtag.
 



Vi satt på bryggan och pratade viktiga saker... Skostorlekar, vattennivå, bilar och sånt... viktiga saker



 
 
Vi har haft en fantastisk helg i Paradiset... Saknade dock en oerhört viktig person... SONEN... Jag bombarderade honom med sms och telefonsamtal och i morgon kommer han hem och då får jag lite son-kärlek. Det är bra.






Nu go´vänner är det dags för en kvällsmacka.

Må gott... godisgott.


8 kommentarer:

  1. Men du vad snyggt kök!!!! Helt i min smak, så himla läckert!!
    Jag hoppas på fint väder i helgen, då ska vi ha en sista myshelg i stugan. Det börjar bli lite kallt på nätterna nu och då är det inte lika mysigt att sova över.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och jättetack :-)

      Vi har en liten gasolkamin som är fantastisk. På 25 minuter har vi 23-24 grader varmt i stugan. Jorå... det och lite franska ostar... en lisa för själen.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Vilken underbar helg och vilka underbara bilder, så snälla föräldrar du har som hjälper er .... men förmodligen njuter de lika mycket som ni av Paradiset! Klart ni ska ha en bastu! Jag håller på med övertalning, jag VILL ha en bastu!
    Gott att du snart får krama om "lille gossen"!
    Ha en fin vecka!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. En bastu eller badtunna på "Sprängudden" vore något. Måste bara vinna några pengar först :-)

      Nu har jag kramat på sonen... det behövde jag.

      Må fint och ha en härlig vecka.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. den där T...

    ...gillar kökshörnan! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med... Är supernöjd. Nu saknas bara kylskåpet.

      *KRAMAR om*

      Radera
  4. Hej du tar så fina bilder,man nästan känner sig närvarande,o Åke är så fin o svartblank o han verkar vara en helt fantastisk hund,o katterna med är fina,jag har också en svartsilvertabby/orangeögd perser som blir 15 år nu i september,hon är mitt allt,men har även två ragdoll som är 12 o 9 år,min yngsta dotter har ragdolluppfödning så därför bor de hos mig sen de inte är i aveln längre,jag tycker även om o se när ni gör så fint på ön,det är riktigt hantverk det,ni är fantastiskt duktiga båda två o jag har följt er länge,förutom en månad i mars då jag bröt höften,då var det bara sängen,:)ha en skön höst,Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Tina för de vänliga orden.

      Kul att Du har en "gammelkatt". Vår Karin är 10 år och pigg som en kattunge. TantSimone börjar bli lite skruttig och veterinären misstänker att hon håller på att bli senil. Det skär i hjärtat när vi ser henne bli förvirrad, så vi får se hur länge det går. Simone är minst 15 år. Hittekatt från början.

      Hoppas Din höft läkt fint så även Du kan njuta av hösten.

      Må gott och välkommen tillbaka


      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...