torsdag 26 september 2013

Njutningsfullt i magen

 
 
Jag äter choklad och struntar i hur mjuk i kanterna jag blir. Choklad är gott och jag behöver goda saker.
Förra veckan, när jag fyllde år, fick jag en ask med den moffigaste chokladen man kan tänka sig. En ask fylld med kärlek. Jorå, dessa praliner är mjuka i gommen, lena på tungan och lägger sig som bomull i magen och jag ÄLSKAR det.
Det värsta med sådana här praliner är att det går BARA att äta max två åt gången. Smyger jag in en tredje, blir det på något vis för mycket och det grämer mig. Jag önskar det inte kunde bli för mycket av chokladpraliner.
 
 


 
 
 
Här om dagen när jag var ute med Snyggingen, hade jag med mig lite choklad som jag njöt av efter vägen. Samtidig som jag gick där och rullade med chokladen mellan gomseglet och tungan, studsade det ett rådjur över vägen. De är modig de där små rackarna. Snyggingen, förstod nog inte vad det var utan tittade på det som studsade och tittade på mig, sedan fortsatte han att lalla och snuffa i backen. Jag, jag lät chokladen ringla sig ner i halsen och landa njutningsfullt i magen. Det var en bra promenad.
 





Nu go´vänner, är det dags att ta tag i stryktvätten.

Må som GODIS... Jättegott.

4 kommentarer:

  1. Det är tur att man inte kan äta så många bitar v den fina chokladen, jag skulle livnära mig på choklad annars!
    Härliga naturupplevelser ni har du och Snyggingen!
    'Ha nu en riktigt härlig helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Jo, det är nog tur.

      Ha en fortsatt fin helg.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Lyxigt med sån fin choklad, estetisk också i sina fina papper. Det är ju en helhetsupplevelse det där, både gott och tjusigt. Apropå mjuk i kanterna, så är jag väl närmast att betrakta som Jello. Men vad tusan det är ju sån njutning med god mat och det känns så trist att späka sig. Livet förlorar liksom en dimension då. Ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Misstänker att jag fläckvis ingår i Jellostadiet. Ett mjukt fint stadie.

      Må som godis... JÄTTEGOTT

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...