söndag 3 januari 2021

Destination Tokyo - Paris över Paradiset.




Vi lever försiktigt och träffar inte så många, men sonen, F och Bill träffar vi så mycket vi kan. Julia tycker att sonen är lite läskig... han bullrar in och lockar på henne och hon smyger fram med öronen struket bakåt för att hälsa snabbt. Med lite godis går det bättre, men han är ändå himla läskig.
Bill kan inte se något läskigt alls i sina människor, varken sonen eller F och igår skulle det klippas klor på 11 kg kärlek... Bill fick klorna klippta och sonen tränade magen. 




Idag sken solen. Första gången på flera dagar och vi var en sväng till Paradisets strand och gick några kilometer. Himla skönt.




Vi stod ett tag i solen och laddade D-vitaminer.



Så kom planet som går mellan Tokyo och Paris... Konstig rutt när de måste flyga över Paradiset för att komma rätt. Om jag kollar på kartan, verkar det vara en himla lång omväg.

T nördar lite och har en app där han kan se vilket plan det är som flyger över oss och vilken destination det har.



 

Nu är vi hemma och Julia ligger mätt och  nyduschad i sin bädd. T och jag har ätit middag och har vilda planer på att ta en liten efterrätt. Det blev lite, med betoning på lite kvar sedan gårdagens middag med sonen och F.


Må gott

I´ll be back.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...