måndag 4 januari 2021

Letar sänglampa till sovrummet i Paradiset



För ett år sedan åkte de vita lampskärmarna i rummet ut. Inte för att jag inte gillade dem, utan de var gamla, gula och spröda och gick inte att göra rent. Då införskaffades turkos/blå skärmar i sammet. Jättefina men de gav inget fint ljus då sammet inte släpper igenom lampans sken. Det blev ett hårt ljus i fönstren som gick rakt upp och ned. 
Nu tröttnade jag på det (ilandsproblem) och vita skärmar införskaffades igen. Skärmar som släpper igenom ljus och ger ett mjukt sken i rummet. Jorå... så fick det bli.






Idag har vi inte gjort så mycket, förutom att promenera med Julia, städat, säkrat upp 2020-års fotografier och lagt in på extern hårddisk och ätit 2-dags-soppa. T kroknade en aning och tog sig (i skrivandet stund) en lur på soffan. Julia tror uppenbarligen att han är sjuk och behöver vårdas så hon lade sig nedanför. Det hörs tunga andetag från dem båda.



 

Själv ska jag snurra runt på olika webb-sidor och leta efter en sänglampa till sovrummet i Paradiset. Idag har vi ingen och när det är dags att lägga sig blir det himla mörkt i sänghörnet.

Må gott

I´ll be back.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...