tisdag 27 december 2011

Bara vinden avtar


Idag har T gjort i ordning båten... lagt den på båttrailer, satt på motorn, skruvat i bottenpluggen och packat in bensindunk och åror, för så fort vinden avtar åker vi till Paradiset och rättar till det stormen Dagmar fixat så Obra. Det känns himla onödigt, varför kunde det inte få vara en lugn jul utan RÄTTA TILL EFTER DAGMAR, men jag får se det som en ny erfarenhet. Har ALDRIG åkt båt till Paradiset mellan jul och nyår. Antingen har vi gått över isen eller stått på land och kikat över en för tunn is att gå på.

 

Själv har jag spacklat och målat...INTE på mig utan på väggarna i sonens gamla sovrum.  Just nu är min bästa vän "målarfog". Vi kommer himla bra överens och nu ska min nya kompis bara torka, så jag kan måla lite till.
Vi bor i ett hus som är i ständig rörelse. Så fort vi målat beslutar sig huset att förflytta sig lite och vips är de släta väggarna/taken SPRUCKNA. Försöker se det positivt och har sagt till T, att bara huset rör sig MOT *pekar åt höger* centrum är det ok. Ju närmare centrum, ju mer är huset värt.
Så... tillbaka till min kompis, målarfogen... DEN spricker inte lika lätt som spackel, DET gillar jag.



Under tiden jag väntar på torka... ska jag ta en koll i chokladasken. Misstänker att den inte ser ut som när jag lämnade den. Hörde hur det prasslade och T såg attans nöjd ut när han gick förbi.

Må som GODIS... JÄTTEGOTT.

2 kommentarer:

  1. ojojoj vilken härlig choklad sak:) och vilken underbart kort på din lilla katt ♥

    Psst! vill bara hoppa in och berätta att du har en jätte söt blogg! och jag önskar dig ett gott nytt år också.

    Kram CC

    SvaraRadera
  2. Hejsan och JÄTTETACK.
    Chokladen var rasande god och nu är det bara SLUT kvar.

    Önskar även Dig ett Gott Nytt år.

    *KRAMAR tillbaka*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...