söndag 4 december 2011

Bokhögar och tre datorer


Igår, mitt i all SKITDAG, kom sonen och hans J hem och jag fick rå om dem hela långa kvällen. Det gillar jag.
Tanterna var inte sena att sätta sig hos J och äga henne ett tag. Det är fint att vara "ägd" av en liten kattTant. Mycket spinneri, värme och kärlek blir det.




Idag har SKITDAGEN fortsatt med ÄNNU mer statistik och tabeller vi INTE hittar och som vi i ärlighetens namn inte VET om de går att göra.
M kom kl. 10.00 och vi satt effektivt till kl. 15.45, med paus för en fika på nybakt mjuk pepparkaka. Det gäller att hålla humöret uppe, för det är klart obra med massa tappade humör.




Mina bokhögar bara växer och idag satt vi till och med, med TRE datorer för att fixa allt. Visst kan man ha flera fönster uppe samtidigt, MEEEEEEEEEEEEEN i den stationära datorn har jag inte SPSS ligger och det är den jag vill jobba vid när det är mycket som ska göras. Den lilla bärbara gör vi tabellerna, skickar över dem och jobbar vid den stora. M hade med sig sin dator och där satt hon samtidigt och försökte hitta lösningar på vårt problem, SAMTIDIGT som hon lästa alla manualer och böcker vi har i ämnet. hjälpte detta... NOPP! Vi är fortfarande inte säkra på om vi har RÄTT tabeller och två tabeller får vi INTE till och vi är inte ens säkra på OM det går att göra sådana tabeller som vi vill ha, i detta program. Snacka om att försöka flyga och samtidigt försöka bygga flygplanet... I LUFTEN.




Dagens pluggeriövningar krävde MASSOR av skumtomtar och chokladöverdragna skumhjärtan. Som sagt... det gäller att hålla humöret uppe när flygplanet ska monteras.



M, som läst mitt tidigare blogginlägg ang. "dagens outfit" som så många perfekta "Superkvinnor" visar upp på sina sidor, ville även hon visa vad hon förärade dagen med i form av outfit. Grå OnePiece med vit dragkedja...JISSES vad snygger hon var. Snyggingen och Bönan var hänförda. Om det gick bättre att plugga... NOPP... men det var roligare. Tack M, för dagens skratt och skumtomtar.



Bönan har hittat VARMASTE platsen. Framför gasolkaminen i hallen. Där trycker hon ner sig, bland spackelhinkar och sopbortsar. Himla bra ställe.


Nu, go´vänner ska jag spackla en vägg.

Må gott... Så fort tabellerna är klara... mår jag som GODIS...JÄTTEGOTT

2 kommentarer:

Kul att Du har lust att skriva några ord...