tisdag 20 december 2011

Dra däck


Jamen nu är det snart julafton och jag har aldrig varit så här sen vad gäller förberedelser. *pustar och frustar* Paketen är i å för sig inköpta och inslagna i färgglada papper och snören, sillen är inlagd och skinkan inhandlad. Har pyntat, men huset ser ut som om någon vänt upp och ned på det och skakat runt lite... så där som en glaskula som man skakar på, så "snöar" det inuti. Slutar lunch på torsdag och då får jag ta tag i det.
Hallen - DEN kommer vi inte hinna klart med... men det KAN bli jul med omålade gipsskivor på väggarna och ett gulaktigt tak... Får liksom pynta på det orenoverade, så inte gästerna ser. *NÖJD ändå*
T och jag hade tänkt att fixa målningen (så mycket vi hinner) i hallen under jullovet... ska fixa lite el också. En väggkontakt ska bli en takkontakt i själva trappen. Plättlätt.



ÄNTLIGEN har en rolig vinterträning för Snyggingen kommit till skott. Det måste vara lite snö eller friskt gräs för att det ska vara trevligt att dra däck. När det regnar och slaskar är det bara skitigt och geggit att roa sig med den aktiviteten, men som sagt... NU är det igång och Snyggingen ÄLSKAR att dra däck. Han har en uppgift som han på fullaste allvar tar sig an och han är jättefokuserad.
Däcket han drar är liiiiiiiiiiiite för lätt och när vi hinner ska vi fixa något tyngre.


Nu go´vänner är det dags för mig att gå och fixa lite inför julen...

Må gott

2 kommentarer:

  1. Tittar in för att önska dig en RIKTIGT SKÖN och fin JUL vännen♥!!! Jag hoppas att ni hinner njuta och inte "bara" renovera! ;)

    Är du helt ledig så att du slipper plugga över helgerna? Här måste skrivas och färdigställas text... känns ganska så TRÅKIGT måste erkännas, men men, när jag inte gör det ska jag bara NJUTA och SLAPPA!!! :)

    Nu bär det av mot julmats- och julgransinköpen... det blir spännande att se hur många fler som tänker samma sak! :)

    STOOOOOR KRAM♥ till dig!!!

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen och detsamma till Dig.
    Jag är NÄSTAn helt ledig i jul. Ska till Karlstad på examination på senaste uppgiften den 9 och måste förbereda mig tills dess.

    Hoppas alla Dina inköp är fixade och att Du får det härligt.

    *BAMSEKRAMAR till Söta Du*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...