fredag 2 december 2011

"Dopad" vovve och ingen utställning


Äntligen är hon här... SnyggÅkes BrunaBöna. Lika fantastisk som alltid tog hon honom med storm och våra hjärtan smälte. Igår kom hon för att vara hos oss i några dagar medan hennes flock är ute och pysslar med saker där små Bönor har det bättre om de är hos pojkvännen. Snyggingen blev överlycklig och Bönan traskade in som om hon aldrig varit från oss. Inser nu hur mycket jag saknat henne och jag är himla glad att vi fick förtroendet att passa henne dessa dagar.



Idag fick jag veta att myrbetten Snygginen fick i september sätter stopp för STORA Stockholm (utställningen) som vi är anmälda till den 11 december. I måndags var vi hos veterinären och vi kunde sluta med all antibiotika och kortison han fått. Veterinären kollade upp hur lång karens det var på medicinen och till utställningen var det OK... Karensen var på kortisonet två veckor och antibiotikan en vecka. YESSSSSSSSSSSssssssssssssss... vi kan ta Stora S med storm... TRODDE JAG... *Suckar uppgivet*
Igår... hade svullnaderna på bakbenen kommit tillbaka och veterinären ordinerade (med omedelbar verkan) kortison IGEN... i 14 dagar och därmed är SnyggÅkes Stora Stockholm nerlagt för år 2011. Men vänta bara... Nästa gång så ska vänstervarvet springas, så träningen vi pysslat med under hösten kommer inte vara bortkastad.
Vad gäller rödmyror i flock... Allt sådan ska bort från Paradiset och från vår tomt här hemma i stan. Det elände vi haft och den klådan och otäcka sår Snyggingen haft är inget jag önskar någon här på jorden.



Just nu... Sitter jag här hemma ensam med två dobermann, två kattTanter och zappar vilt bland tv-kanalerna. T är på julfest med jobbet och själv har jag just tryckt i mig en halv grillad kyckling. Ska gå över till Paradisasken och innan kvällen är slut har jag nog klämt den också.


Nu go´vänner ska jag ta mig an Paradisasken, se en film och njuta av två snarkande dobermann, två spinnande kattTanter och kanske ta ett STORT glas mjölk till chokladen... innan jag hämtar T.

Må gott...

2 kommentarer:

  1. Men åååhhh vad söta dom är mot varandra.. det är verkligen lööööve in the air! ♥

    Jag har en liten fråga till dig, hur funkar det med kissarna och snyggåke - jag menar när ni på sommaren vill ha typ dörren öppen och så.. sitter och funderar på en kisse själv men vill helst inte ha den som utekatt..

    Ha det gott min vän ♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen i väster...

    Med kissarna och Snyggingen fungerar det himla bra, men vi kan INTE ha någon dörr öppen om kissarna kan smita ut. Vi vill inte ha dem som utekatter, då det är MASSOR med sådana som kissar i rabatterna och bajsar i sandlådor. Våra tanter har tillgång till altanen, där vi sommartid kan öppna glasdörrarna och ha ett galler för.
    Det är i ärlighetens namn ett pass på att tanterna inte ska smita ut, men de får möjlighet att "snuffa på uteluften" genom galler. Ibland är de med till Paradiset, men inte så ofta då Tant Simone är åksjuk. Hon gör ifrån sig i alla ändar när vi åker bil och sedan utsätta henne för båten känns inte ok.
    Det är svårt att ha dörrar öppna om man inte vill ha en utekatt.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...