fredag 23 december 2011

GOD JUL - och pimpat träd


Jag är i fas med julen... eller... kan man vara det. Kan det vara så att det sitter någon rackare i färdigpyntad stuga och ALLT är klart dagen innan julaftonen? Jag har då aldrig lyckats med det, men idag har jag inte stressat och det är inte mycket kvar. *snurrar ett varv på stolen och sjunger högt med till Wizzards "I wish it could be Christmas every day" och tycker jag är den som sjunger BÄST av dem alla*



Tanterna tycker det är toppen med allt som fixas... Så himla många kartonger som släpas in... och släpas ut eller ställs under granen... Både TantKarin och TantSimone är riktiga kartonTanter och alla ska de undersökas och är kartongen för liten för att ligga i... tja... då ligger de PÅ den.










Snygginen är överlycklig och tycker att han har en toppenfamilj som han bor hos... En gång om året släpar de in ett träd som pimpas ENBART för att han ska ha något att roa sig med. Han har insett att han INTE ska använda trädet att kissa på, men kulorna MÅSTE väl vara för att han ska kunna plocka dem en efter en och pyssla med med... ELLER?
Just nu ligger han under trädet och skådar en liten ängel rakt upp under kjolen och när han andas gungar hon rofullt. Snyggingen är förundrad.


Nu go´vänner önskar jag Er en härlig JulAfton. Själv ska jag INTE hålla igen på varken förrätt - varmrätt eller efterrätt... å för att inte tala om chokladen... DEN ÄR PAXAD.

Må som GODIS... JÄTTEGOTT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...