lördag 17 december 2011

Min första julros


Jaha... å i morgon är det den fjärde advent och var i katten ÄR JULEN? Den där härliga julkänslan har ännu inte infunnit sig och jag börjar tycka det är sorgligt. Jag ÄLSKAR julen och kan för mitt liv inte ens tänka tanken att inte få fira den hemma i Sverige.
Det ska vara kallt och snö. Jag ska behöva gå "mitt i kläderna" som sonen sa när han var liten och inte ville frysa. Det låta som om jag kliver runt i maränger när jag går i snön, knastrigt och lite "gnissligt", MEN HAR VI SÅ... näpperligen, att vi har. *suckar ljudligt*

 


Idag, på förmiddagen tog jag "rast" från min statistikuppgift och for tillsammans med T ner på stan för att fixa julklappar... I ÖSREGN... eller snöblandat var det nog... *Förhoppninsfull*
Nästan alla klapparna är klara... och nu är det bara den väna modern som även ska få en födelsedagspresent. Hon fyller juh på självast julaftonen.
Själv kunde jag inte låta bli att köpa mig själv en julros... Mitt livs första.
Den ska jag vårda ömt, och i vår NÄR TJÄLEN GÅTT UR BACKEN... om vi överhuvudtaget får någon kall vinter... då ska den lilla ljuvliga plantan, sättas ut i rabatten för att nästa jul blomma i all sin prakt. Misstänker att jag hinner ta kål på rosen innan dess. Men jag får njuta så länge den är i liv.


Sitter med nostalgitrippar och tittar på bilder från december förra året... DET är vad jag kallar vit jul. Fast, man får glädjas åt det som går... ELRÄKNINGEN blir inte HERREJÖSSESDYR i denna jul.


Jaha... var det bättre förr... Hur mycket förr ska det vara för att gillas...

1.Soen bodde hemma... han var liten och höll sin mamma i handen när vi gick på stan.
Idag när jag träffade sonen och två av hans vänner, höll jag för det första inte på att känna igen den STILIGA unga mannen och för det andra VILLE HAN INTE KRAMAS där vi stod. JÖSSES... kan väl inte dra in honom i en trappuppgång för att kramas... HUR SKULLE DET SE UT. *himlar med ögonen*

2. Min kropp löd mig... *gullar lite med gäddhänget*

3. Jag vägde 10 kg mindre och det gungade inte om min kropp när jag gick. Äm...Mjuk i kanterna säger T... Ska nog ta och vässa till mig lite... så där 5 kg... EFTER julmoffningen.

4. Jag kunde äta hur mycket som helst, UTAN att bli mätt... Å jag hade INTE mask i magen. Har det i och för sig inte nu heller... men blir skitmätt av EN pizza. ORÄTTVIST.

5. Jag hade långt... himla långt, rött vackert hårsvall... NU, är det kort och ser ut som om jag kammat mig med degkrokarna. *suckar högt och puffar på de röda lockarna* Men i min själ... kommer jag alltid ha långt hår och framför allt VARA 23 ÅR... sonen är snart lika gammal som jag är... *flinar* Ung mamma...juh.

6. Det fanns mer färger på nagellacket att välja på... Idag när jag kikade på nagellack, var det väldigt lite att välja på och FULA färger var det.
Så... om Du frågar mig om det var bättre förr...JAAAAAAAAAAAAA, IDAG, var det bättre förr... MEN det kanske inte är det i morgon. *Flinar nöjt*

 

 

Nu go´vänner är det dags för mig att fortsätta med statistiken... OCH ska snart ställa mig vid spisen.

Må gott... GODIS är jättegott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...