torsdag 17 maj 2012

Att slita sig från "skrivarträsket"

Jag har skolkat från uppsatsskrivandet idag. Det var nödvändigt för att överleva. När jag vaknade i morse, satte jag på datorn och började skriva på uppsatsen... sådan jag legat och tänkt på när jag övervägde om jag skulle gå upp eller inte. Insåg att jag var så djupt nere i skrivarträsket att jag höll på att drunkna. Det är inte normalt att börja skriva på en uppsats, INNAN man vaknat till, bara för att man har en tanke som måste utvecklas med hjälp av Times New Roman, 12 pt, 1,5 radavstånd. DET ÄR INTE NORMALT. Därför åkte vi till Paradiset, T, morfarn, Snyggingen och jag och slet arslena av oss idag. Allt för att slippa tänka på Fenomenologiska ansatser och kvalitativa intervjuer... Istället röjde min fantastiska pappa och jag i "verkstan" bland yxor, fiskenät och råttgift medan T meckade i det blivande köket. Vi hann även med att tömma HELA vedboden på ved... så där 2-3 kubik. För VAD ska vi ha ved till när vi inte har någon eldstad i Paradiset.

Någon gång i framtiden ska vi fixa vår lilla kamin och köra ut och montera in... MEN dit är det lång tid och många turer om var i Paradiset den ska sprida sin värme och innan dess har veden i vedboden ätits upp av diverse småkryp som ALLTID äter på ved. Nu ligger veden på "nyland" och på "sprängudden" för att murkna till mjuk och smulbar massa som vi ska lägga jord på och efter det strö gräsfrö. Det gäller att ta tillvara på allt...

Tack snälla pappa för hjälpen, de fantastiska historierna om Paradiset och alla GLADA skratt.













Må gott

4 kommentarer:

  1. Vad härligt att du tog dig ledigt idag (är inte det minsta avundsjuk...host host)! Det gjorde du för_an_at rätt i! :)

    Själv gick jag upp kl 04.30 i dag (jag vet, jag är värst)... och jag kommer nog inte att bli klar! Hade jag en paradisö skulle jag bosätta mig där nu!!!

    Puss♥ på dig där borta!
    Hoppas att ni får en finfin kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. *skrattar* Idag får jag ta igen "skolket" om jag ska hinna klart med mitt senaste "mästerverk" i tid. Å vad gäller Paradiset idag... är det aningen för kallt och blåsigt för att vara trevligt. Då får man sitta inne och där är det en byggarbetsplats just nu och arbetsron för en uppsats är detsamma som NOLL. Vill ju få färdigt så mycket när jag är där så att sitta med datorn framför sig går inte.

      Lycka till på andra sidan skogen. Hoppas Du blir färdig i tid.

      *KRAMAR jättemycket på´na*

      Radera
  2. Du, din lilla skolkare ;-). Förmodligen har du helt rätt om att det var absolut nödvändigt. Så måste man göra ibland för att orka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Det värsta är att jag har skolkat IDAG också. Var duktig ända till 12-tiden... sedan blev det roligare att shoppa. Men nu måste jag sätta mig om jag ska bli klar. *Suckar uppgivet*

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...