söndag 7 oktober 2012

En dag i Paradiset

 
Idag har vi städat Paradiset... vi har tagit hem det som ska tvättas och vinterförvaras så det inte fryser sönder. Vi har vräkt i oss choklad och vi har saknat sonen och SnyggÅke, men vi har haft liten J med oss som hjälp.
Sonen stannade hemma med SnyggÅkeGranKotteÄtare, som inte får hoppa i och ur båt. De var kvar i stan och chillade med en bra film.
 
 

 
Kärleksörten eller höstglöden som den också kallas blommar som en tok i Paradiset. Vi har två plantor. Den ena... som är på bilden, vårdar Snyggingen ömt. Han lyfter på benet och kissar på den så fort han går förbi. Den andra lill a plantan, som han INTE vårdar, för en tynande tillvaro och är i det närmaste död. Så... vad vill jag ha sagt med det... UT OCH KISSA PÅ ÖRTEN, så ska Ni få se på prakt.
 





Badstegen plockades in... lite vemodigt men nödvändigt. Vill inte att den ska frysa sönder i vinter. Isen är skoningslös och det som sitter i vägen, förstörs.
 
 

 
Äntligen är liten J, så pass bra i knät att hon kan hoppa, träna, småspringa och haltar inte längre. Lång tid för ett korsband att läka och i stort sett bli återställt... dock efter operation och MYCKET träning.
 

 
 
 
 









Nu... en stund framför tv:n, en skål med något som ger lite tuggmotstånd och en bra film... så får det bli... japp... det får det.

Må gott... det gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...