fredag 5 oktober 2012

När det kliar i stubben

 
Nu är SnyggÅke piggare och har börjat äta. Det är inte stora lass, men många. Nästan som jag äter... men mina lass är stora OCH många, det är det som är problemet om man ska gå ner i vikt. Det är storleken på lassen det hänger på.
 
 

 
 
Jag misstänker att det kliar ganska mycket på den rakade magen, nu när "stubben" börjar kika fram... och inte att förglömma...i operationssåret... Snyggingen lägger sig ofta med magen i vädret och piper tills någon försiktigt kliar honom. Då suckar han ljudligt och somnar.
Nu ligger han nyduschad, mätt och nykliad och sover gott i sin bädd och det snarkas ljudligt.
 
 






Nu är det lugnet i soffan som hägrar... en bra film... Har fria filmkanaler denna månad, utan kostnad, så jag ska zappa vilt... En påse vinägerchips och ett glas isvatten. Det är min fredag.

Må gott... Det gör vi snart.

4 kommentarer:

  1. Åh Söt-Åke, alltid så fin! Jag förstår att han har det bra nu när han får vara hemma hos sin fina matte och husse!!! Och att ni mår bra som får ha honom hos er! ♥

    Hoppas att ni får en behaglig helg nu och att ni kan slappna av och må bra allihop!

    Puss Puss gumman

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* "Söt-Åke"... det är inte många som kallar honom det... en Dobermann i sina bästa år...viril, stor, pampig, snygg, läskig... MEN SÖT. Det är bara Du som kan säga det och det gillar jag.

      Ha en fantastisk helg Du också

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. J'espère que tout va mieux pour votre toutou... Les cicatrices sont toujours impressionnantes mais la sienne me semble très saine et propre. C'est l'essentiel.
    En ce moment je surveille ma chienne dalmatienne qui est une petite "mémé" maintenant. Elle attrape souvent de gros kystes gorgés de sang qui éclatent. Le vétérinaire doit à chaque fois lui faire sous anesthésie des petites interventions.
    Je vous fais de gros bisous et des caresses à votre ami à quatre pattes.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ça fait mal au cœur quand les amis à quatre pattes sont portent mal. Notre petit ami fait beaucoup mieux maintenant, mais c'est une longue convalescence avant il peut fonctionner et être heureux à nouveau. Nous vous remercions sincèrement de vos paroles

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...