torsdag 25 oktober 2012

Ett fall för Trinny och Susannah?

 
Veckans strykhög är nu ett minne blott... och jag inser hur i attan tråkig jag är. På fritiden är jag iförd muminoutfit och jag lovar den är inte det minsta upplyftande, vare sig färgmässigt eller sexuellt. På jobbet är jag för det mesta färgglatt svart... och det är rätt tråkigt... VARFÖR använder jag inte mer färg? Är jag ett fall för Trinny och Susannah eller vad är det frågan om. Har i alla fall en tid hos frissan på torsdag nästa vecka och då ska "Bobby Ewing-burret" bort... lockarna som ser ut som om jag använt elvispens degkrokar kommer falla för saxen.
 
Vad gäller garderoben... ISSES... den ska jag nog också piffa upp med lite färg... kanske ska lägga till någon glad ljussvart nyans... eller varför inte... lila som helt klart skulle göra sig bra i min muminoutfit *Himlar med ögonen*.
 

 
 


Så... varför frångå ett säkert kort... SVART... och nu har jag verkligen slagit på STORT... en TAZZEL. Nu pratar vi lång, moffig nästan på gränsen till vulgär tazzel med BLING.
 
 
 





Äsch... kanske skulle boka tid hos en psykolog för det här. Ligga på soffan och vända och vrida på "vart har alla färger i mitt liv tagit vägen". "Föcha" om jag får något svar och bot... eller om mitt liv ska fortsätta i gråskalan.
 
Må gott... nu ska jag göra mig klar för att äntra jobbet... idag tänker jag busa lite och sätta på mig en rosa tröja över det svarta... vill juh inte frysa.
 
Må gott
 

4 kommentarer:

  1. Le noir c'est toujours très élégant...
    Jolie publication...
    gros bisous

    SvaraRadera
    Svar
    1. Merci s'il vous plaît, vous avez un bon week-end

      Radera
  2. Hej going!
    Hoppas att ni får en fin helg hela familjen!!!


    Puss och kram i massor

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...