lördag 20 oktober 2012

Snart dör maskinen

 
Nu håller det inte längre... Tvättmaskinen lever på övertid - lånad tid - ättestupa - kalla det vad man vill... men nu är det ganska kört. De senaste månaderna har vi inte kunnat föra ett normalt samtal när centrifugen snurrat... Det låter som ett JAS-plan som går inför landning... och i eftermiddag har även en stenkross lagt till i planets bromsljud. Att laga den är INGEN idé... Maskinen är för gammal och det kostar mer än att köpa en ny...så nu... kanske i morgon... får det bli en ny. Nog för att jag diskade i två månader i badkaret när vi renoverade köket... MEN där går gränsen. Jag står inte och tvättar i badkaret.
 
Idag... har vi roat oss med mer än att tvätta och lyssna på JAS-plansbromsande stenkross... vi har ÄNTLIGEN valt mellan kakel och mosaik som ska sitta i en 60 cm "sträng" från golv till tak, bakom handfatet på toaletten. I-landsproblem... men mitt problem. Det blev glasmosaik och himla nöjd är jag.
 
 



Nu... är det äntligen dags för middag...

Må gott... DET gör jag.

2 kommentarer:

  1. Skall du köpa en ny tvättmaskin rekommenderar jag LG's - är übernöjd med våran! Letar efter en torktumlaren också i samma serie, men den är slutsåld överallt - säger väl en del om maskinerna ;)

    Lycka till med köpet!

    Kramis ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan i väster... Vår JAS-plansbromsande stenkross är en LG. Har den torktumlaren Du är ute efter. (Såg på Din blogg när Ni köpte ny tvättmaskin) Vår torktumlare är nyare än stenrkrossen. Vi är i ofas vad gäller modeller.
      Har varit himla nöjd med tvättmaskinen och en LG kan det bli. Har även tittat på en Siemens som tar upp till 8 kg. Vår LG fixade upp till 7 kg.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...