lördag 6 oktober 2012

Kärlek i påse

 
Idag behövde jag egentid. Tid som ingen annan hade rätt att lägga beslag på. Så... kl 13.00 åkte jag till ett köpcenter nära oss och HUR korkat var inte det. Det visar helt tydligt på att jag håller på att tackla av vad gäller shoppingrutin. Det var jag och 20 000 personer till och jag lovar DET VAR TRÅNGT. För att få egentid, satte jag hörsnäckor i öronen och lyssnade på musik samtidigt som jag strosade runt i butikerna. Jag lyssnade på bland annat denna... och denna.
 
Hittade tyg till sonen. Den väna modern *pekar på hela mig* ska sy hissgardiner till sonens köksfönster. Han flyttade in i sin nya lägenhet i måndags och behöver färgglada gardiner sa han. Jag frågade vad han ville ha för färg och svaret blev... svart-vitt, men mest vitt och så fick det bli.
 
 










Hittade även en orkide som fick bli med hem och som ska vara i vårt gästrum nu när sonen flyttat och rullgardinen åkt upp. Nu banne mig var jag färgglad för den var röd... ILLANS RÖD.




Så där ja... idag blev det lite kärlek i påse... nu är det dags att äta och lägga mig i soffan och njuta av att jag idag haft egentid.

Må gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...