lördag 27 oktober 2012

När skönheten går genom kvarteret

 
Lat lördag... finns inte denna lördag. Soptippen med gamla trotjänaren - den numera döda tvättmaskinen. Fortsätta renovera hallen och städa.
SnyggÅke är just nu inne i HOT-DOG-STADIET. Träffade en granne med vovven Laban, som precis som Snyggingen har alla kroppsdelar kvar. Hon frågade om Åke var extra påverkad av någon löptik just nu... "näe" blev mitt svar... DET var väl korkat att tro. "Laban vägrar äta" berättade hon och sitter bara och tjurar.
Vi har juh alltid löptikar i vår närhet, de flesta bryr sig inte Snyggingen om. Andra tikar är fantastiskt underskönt vackra och han tror att ALLT hänger på honom och om inte han får komma till och göra det en liten okastrerad pojke är till för försvinner HELA rasen från denna jord.
I morse vaknade Snyggingen upp och kände även han det Laban igår talade om för HELA sitt kvarter... Den undersköna har uppenbarligen gått igenom vårt kvarter och lämnat spår efter sig. SnyggÅkeHotDog vill inte äta, sova, vila, hålla sig tyst. Han vankar i hallen och piper och tittar på oss med bedjande ögon.
 
Själv... moffar jag Polly. I skålen ligger det blandade Pollysar. Ljusbruna till mig och mörkbruna till T. När mina ljusbruna är slut... vilket inträffar inom en snart framtid... då går jag över på T;s mörkbruna. Jag menar... är de godaste slut, varför låta de andra vara? När Pollysarna är helt slut, tror jag att jag går över på chipsen.
 
 
 








 
Tanterna... vilar för att orka sova. TantSimone har hittat varmaste platsen i huset, marmorskivan ovanför elementet. Hela skivan fungerar som en förlängd arm av elementets värme och där ligger hon tills solen når köksfönstret. Då förflyttar hon sig sömndrucket till nästa varma njutning.
TantKarin - ligger i Laminon och snarkar ljudligt. Det är "hennes" stol och skulle någon sätta sig i den, sätter hon sig och stirrar ut den personen till den vida grad att han/hon flyttar på sig. Det är TantKarin det.
 
 


Nu är det dags att hänga tvätt... ute... gäller att passa på.

Må gott

2 kommentarer:

  1. La photo de ce magnifique chat blanc est vraiment superbe...
    Gros bisous à vous et bon weekend.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...