onsdag 17 oktober 2012

Ett erkännande

 
Har tagit mig en funderare och upptäckt sidor hos mig jag inte visste fanns... Jag är SNÅL, AVUNDSJUK MEN INTE MISSUNNSAM och LAT.
 
1. Jag har fått fortkörningsbot... på 1000 kronor. Efter det kör jag inte för fort för det är jag för snål för.
2. Jag är avundsjuk men inte missunnsam på dem som glider runt i sprillans nya bilar och jag tycker det är himla bra att någon har råd att köpa en fabriksny bil, för då kan jag köpa den begagnad.
3. Jag cyklar inte för det är jobbigt och det gör ont i rumpan. Varför cykla, när jag kan åka i min begagnade bil som någon haft råd att köpa ny.
 
Så där ja... det var väl ett erkännande om något. Detta kom vi fram till igår på lunchen... i en lunchmatsal full med högutbildade fantastiska människor... alla lika snåla, avundsjuka och lata som jag och det värsta är... vi har roligt på jobbet.
 
 

 
 
För fem år sedan (om fyra dagar)... satt vi i Grums och träffade SnyggÅke för första gången... han var liten då och hade inte provat livets godsaker som GRANKOTTE och HÄSTSKIT.
Nu är han en mogen, ärrad, gormand i sina bästa år som just nu sitter bredvid mig och piper och anser att min plats är i soffan bredvid hans bädd... kliande på hans stubbiga mage.
 

 

Må gott

DET gör jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...