måndag 23 september 2013

Choklad och Bullens Pilsnerkorv

 
Trött, innerligt trött och önskar jag kunde krypa i säng redan nu. Aningen ont i halsen och en huvudvärk som inte är migrän. Jorå, känner jag efter så kanske jag är lite förkyld. Hoppas det håller sig till lite... förkyld. Har försökt bota det halsonda idag med choklad. Läste att det skulle vara bra mot sådant och DET är jag inte sen att nappa på. Choklad är gott OCH nyttigt. Det räcker så. Nyttigt och gott en himla bra kombination.
 
 
 

 
Så var det det där med Bullens Pilsnerkorv. Jorå, man kan äta den utan att dricka öl och det ska vi göra i kväll. Det blev en burk kvar sedan i fredags och det är ju synd om den ska stå orörd. Himla synd. Så kan vi inte ha det. Det får bli kvällsmaten med stark senap.
 
 


Nu go´vänner är det dags att öppna burken.

Må gott

4 kommentarer:

  1. Attan att du blivit förkyld! Huvudvärk får vi migränare alltid när vi har nån annan sjuka också! Men idag har jag riktig migrän.
    Krya på dig!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Bonjour,

    J'espère que votre tasse de chocolat chaud vous aura fait du bien... En cette période de l'année il est difficile de ne pas prendre froid.
    la semaine dernière je me trouvais à Deauville et le temps était exécrable. Je me suis fait surprendre par la pluie. j'étais trempée jusqu'aux os ! Ma gorge piquait le lendemain malgré un bon bain chaud lorsque j'étais rentrée...
    toutefois vous avez raison le chocolat ne peut que faire du bien... Un apport de magnésium idéal !
    Toutefois une bonne cuillère de miel dans du lait chaud ou dans de l'eau chaude additionnée de citron pressé c'est assez efficace...

    gros bisous à vous et prenez soin de vous.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan och tack för de vänliga orden.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...