fredag 20 januari 2012

När inte ens bilradion kan överrösta...


Fredag... ännu en arbetsvecka har "swuchat" förbi och jag har som vanligt inte hunnit med och fattat hur snabbt veckan går. Har fortsatt och småfräst lite under hela veckan för att inte chocka familjen. Kan juh inte låta dem ha allt för lugnt. *Ler skitgulligt*
Som tex i tisdags... satte mig i bilen och rullade ut från uppfarten. Rattade bilen rätt och började köra... Det lät som om jag körde ett skrikande tåg... Givetvis ringde jag till T (som om detta vore hans fel) och beklagade mig. Han slutar en timme tidigare för att fixa detta. STENKROSS kallas det. HATAR STENKROSS... inte nog med att det lägger sig i bromsen (eller var det nu var) och låter så in i attan att inte ens bilradion kan överrösta. Försökte med den varianten också. Den där förhatliga stenkrossen de formligen VRÄKER ut, skär sönder cykeldäck och vovvetrampdynor.
Häromdagen fick jag plocka ur en lång stenskärva ur Snygginens tass och nu vill han helst gå i kanten där krossen INTE finns.

Upptäckte även i veckan, att vi inte är riktigt klara med julen än. Sista amaryllisen blommar för fullt och på något vis känns det lite juligt. Byter den snart mot något annat, samtidigt som tavlan med guldram, får annan ram. Ärvde tavalan efter farmor och på något vis har den känts "fel". Satte mig ner och analyserade det hela och kom fram till att ramen har fel färg. GULD ska det definitivt inte vara, men jag vet inte riktigt vilken färg.


Idag tog Snyggingen och jag en promenad och både han och jag skulle behövt dubbat på fötterna. Jisses vad halt det var. Vi uppförde oss som Bambi på hal is och den sträckan som normalt tar runt timmen att gå, halkade vi runt på i två timmar.
Nu ligger han... Snyggingen, mätt och nöjd, sovandes i sin bädd i hallen.




Dags för mig att börja med maten... Mat är gott.

Ha en fantastisk fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...