söndag 29 januari 2012

Skitsnack


Inser att jag just nu gör ALLT för att slippa sätta mig med uppsatsen. T föreslog att vi skulle ta en promenad med Snyggingen... "SOLEN skiner" sa han och jag stod redo med "termosbyxor", halsduk, dunjacka och kängor i hallen. Så snabb har jag nog aldrig varit tidigare, att få på mig ytterkläderna.



Av någon konstig anledning har Snyggingen fått för sig att hästskit är gott. En nylagd och fortfarande ångande het, är himla svårt att motstå. Hinner jag inte säga till SnyggÅke att stanna, så har han slukat hela härligheten i två tuggor.
Hemma serveras det bara fin vovve mat till den kräsne dobermannkillen, å tror Ni han är sugen... INTE då. Men en ångande färsk hästskit är en DRÖM för en, uppenbarligen svulten vovve. Vad har hästskiten som inte BRAVO-viltfoder, och då pratar vi inte torrfoder utan fruset malet viltkött.
Vår veterinär sa en gång att "om hundar vill äta skit-bajs-avföring så saknas ett mineral deras system och tillsätter man krossad ananas så slutar de med hunger efter äckligheterna". I morgon ska jag inhandla krossad ananas, för jag är trött på en vovve som suktar efter SKIT.

JISSES... om jag sagt varsågod, hade Snyggingen hamnat i en kulinarisk dröm...





Nämen nu kan jag inte smita längre... Två inlägg på en och samma dag, innebär MASSOR av skolk.

Må gott



7 kommentarer:

  1. Antar att de inte blir några pussar på snyggingen på ett par dar nu då?! ;-)

    SvaraRadera
  2. min fralla tycker fågelbajs är en delikatess också.

    SvaraRadera
  3. Ja, hästarnas bajamaja är svår att motstå för våra 4-fotade små älsklingar.

    SvaraRadera
  4. *Skrattar* Näe... SnyggÅke får INGA pussar av mig när han moffat skit.

    Dr.Glas... fattar inte vad det är med skit som är så gott, å fågelskit som innehåller div. FARLIGA bacillusker är juh inte att leka med. Håller på att lära Snyggingen att OM han går förbi en skit som han visar intresse av och inte rör den...får han en godis av sin väna matte. *LER*

    Jamen Carina... Är Er ljuvliga lika galen i skit så Snyggingen? Man kan tro att de inte får mat hemma.

    *KRAMAR om dem*

    SvaraRadera
  5. ja, det är läbbigt äckligt. laika fick tabletter av veterinären som skulle hindra hennes "sug" efter fågelbajs. så fick hon en maskkur på det också. men man får ha koll. godis från matte låter bra, men laika tänker, okej, godis, okej, fågelskit. så väljer hon först godis och sen på tillbakavägen när man tror man är safe så moffar hon åt sig lorten också. snabba puckar!

    SvaraRadera
  6. Dr. Glas... Isses... smart vovve det där Laika... MEN det är nog som man säger, sådan matte sådan vovve.

    Prova med att ge henne lite krossad annanas. Pratade med "min veterinär" idag, var på återbesök med Snyggingen och han sa ännu en gång att annanas brukar stoppa BAJSSUGET.

    Ha en fin kväll

    *Kramar om`na*

    SvaraRadera
  7. Jajamänsann - hon blir som förbytt så fort hon får se på detta rykande varma som ligger på vägen.

    En honjävul kommer fram och det enda som hägrar är " - hur fort kan jag komma dit och hur mycket hinner jag sätta i mig innan matte/husse får bort mig därifrån?" *SKRATTAR GOTT*

    Kramis

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...