söndag 23 september 2012

Bönan på besök

 
Igår... blev det ingen vanlig dag. Just som jag lagt in mitt blogginlägg, ringde telefonen och det var Bönan och hennes matte som undrade om de kunde komma förbi.
Några timmar senare stod de på vår trappa och stannade flera timmar, inte på trappen utan inne i huset. Med sig hade de även två av Bönans valpingar som nu är nio veckor. Pojkvalpen skulle hämtas här i vår lilla stad. Hans nya flock hade åkt från Oskarshamn så det var en bit att åka. Flickvalpen, var bara med som sällskap till brorsan.

 
 
 



 
Snyggingen och hans Böna är som ett gammalt gift par även om det inte är Snyggingen som är pappa till de 11 små ljuvligheterna.






Här är hon... Sutherland´s Greta Garbo... Även kallad GRETA... *Flinar* Vacker som en dag och "devine" som få, även om hon har mat på "näbben". Det är inte så lätt att ha bra bordsskick när man bara är 9 veckor.
 
 
 











Sutherland´s Grande Gomez är som sin väna moder... Brun och helt underbar. När han träffade sin nya matte, uppstod ljuv musik och den lille krabaten som fick namnet Douglas, fann sin plats i hennes knä och somnade.
 









Så... vi blev tagan med storm och nu sitter vi här... en söndag... förmiddag... slutet av september och undrar lite bortskämt... vad denna dag ska bjuda på.
Det är kallt, blåsigt och aningen regnigt så Paradsiet får vänta. Jag har några Gravensteineräpplen som jag ska bli till en paj... men förövrigt... inte en susning. DET kan bli spännande.
 
 
 


Må gott

2 kommentarer:

Kul att Du har lust att skriva några ord...